Ayrıca Kırım, Ukrayna ve Doğu Avrupa'ya inebilecek sert sistemlerden bahsedilmiş. Tabii ki biz de içindeyiz😎
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Korkuyordum yine DRY diyecek diye😂😂
-
Ben beğendim tahmini.. Bol yağıştan bahsedilmiş. İnşallah dedikleri gibi olur. Kötü bir tahmin değil. Aksine umut vadeden bir tahmin. Hayırlısı olsun
-
Avrupa tahmininde Türkiye'den bahsedilmiş. İlginç valla 😜😜
-
Bu kış Akdeniz'den İtalya'ya, Balkanlar'a ve Türkiye'nin çoğuna bol miktarda nemin akacağı tahmin ediliyor. Reppert'e göre, bu sabit nem akışı nedeniyle, bu alanlar fırtınadan sonra fırtına ile karşılaşacak.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Model takip etmeyi özledim gerçekten..
Yakındır hocam 😎
-
Antalya’ya yağmur yolluyor musun yakın zamanda? Sahutt
Hocam ay sonu bir hareketlilik var. Yağış yapabilecek mi kesin bir görüntü yok şu an için. Ama evet yağış olasılığı var. Ekimi de yağışlı kapatabiliriz. Bakalım hafta sonu daha kesin bir dille konuşabiliriz.
-
Hayırlı geceler olsun. Bugün iyi yatın. Yarın tahmini bekliyoruz. 🏃♂️🏃♂️
-
Bende kış mevsimi tahmini yapacağım sinerji(sallama) konusundan ulaşabilirsiniz 😂😂
Bekliyoruz 🏃♂️🏃♂️🏃♂️😎
-
BJK 1 - SPORTİNG LİZBON 4
MAÇ SONUCU...
Yorum yok.
-
Yarın veya Perşembe Accuweather tahmini gelebilir

Yarın gelmezse Accu'nun kendine saygısı yoktur

-
BATI AVRUPA gayet kavruluyor.
-
evde oturuyodum o esnada salonda masada. Masa zangır zangır sallandı. Hayatımda ilk sefer böyle bişey gördüm. Bulunduğum yerdeki etkisi rahat 5.5 in üzerindeydi. Birkaç gün öncede giritte 6 küsür büyüklüğünde olmuştu. Bu aralar sallanıyoruz yani. Allah üstümüzden uzak eylesin.
Amin. Allah başımıza getirmesin inşallah. Depreme hiç hazırlıklı değiliz ülke olarak.
-
Neyse ki kıyıya uzak bir noktada meydana gelmiş...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.