2100 yılında dünyanın ortalama sıcaklığı 26 olur mu deniz seviyesi 65 metre yükselir mi
Evet
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2100 yılında dünyanın ortalama sıcaklığı 26 olur mu deniz seviyesi 65 metre yükselir mi
Evet
Günaydın herkese. Hava sıcaklığı öyle ki sabah erken ve gece yarım kolla gezemiyoruz artık. Çok serin oluyor. Ama gündüz de tam kol gezemiyoruz. Çok sıcak oluyor. Dışarıda tam bir hastalık havası var. Bu havalar hemen hemen Ekim'in 10 una kadar bu şekilde gündüz sıcak gece soğuk şeklinde devam edecek. Ardından Ekim 10 una doğru bir sistem ihtimalimiz mevcut. Hem yağış hem de gündüz sıcaklıklarını da artık normallere çekecek bir sistem olabilir. Takipteyim. Gelişmeler oldukça aktaracağım. Hayırlı günler dilerim. :elkaldıranadam:
Günaydın hayırlı sabahlar herkese :elkaldıranadam:
Selamünaleyküm, iyi aksamlar Havaların sesi. Az daha beklemeye devam. Sonrası iyi bir kıs sezonu olsun insaallah.
Ve aleyküm selam. Amin inşallah...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Site linki var mı?
reis şimdi dinledimde yetkili birini adam ekim ayı için aşırı derecede kurak dedi :(( ekim ayı aslında çatır çatır yağış ayıdır ama ne bileyim abi adam ölücü aşırı ve çok kötü diye sundu bize.bakalım ne olacak
O yetkili kişinin videosunu izledim ben de. Ama çekilmiyor artık. Sıkıcı, videolara önem vermeyen, çou zaman sadece CFSV2 nin aylık raporlarını sunmaya başladı. Tutarlılığı da iyice düştü. Kışın her videosunu izledim. Çok fazla biriyle çelişiyor. Severek takiip ettiğim birisiydi. Bıraktım takip etmeyi.
kuresel isinma nedeniyle soğuk hava dalgalarinin hepsinin her zaman avruoaya gitme ihtimali ve yıllarca gelmeme riski var mı:(
Yok Salih. Varsa bile şu an değil ![]()
Ms
Fenerbahçe 2 Hatay 1 ![]()
Mesela dün Ardahan merkezde kar düştü. En son ne zaman düştü kar Eylül ayında bir şehir merkezine?
Yaz mevsiminin sonunda kuraklığın iyice kendini hissettirdiği bir senede o görsel bence şaşırtıcı değil...
Öyle bakmak pek doğru değil. İşte tek sistemde yeniden beyazladı dağ. Samet senin söylediğin haberi de buldum. Bir dağcının röportajında belirtiliyor söylediklerin.
Kuzeyde kuvvetli bir soğuma var.Bakalım
Evet spesifik olarak bakılabilir ama kuzey kutbunu incelemek daha iyi bana gorede
Aynı fikirdeyim.