Türkiye'deki buzullar....Çok ilginç bir inceleme konusu. Ilıman kuşakta yer alan bir ülkede buzulları incelemenin bir mantığını çözemedim. Yalnızca Ağrı incelenmiş. Çok fazla inceleme alanı da yok Türkiye'de. Neyse bakalım
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Günaydın. Hayırlı sabahlar. :elkaldıranadam:
-
Kaç milyar metreküp buz. 30 senede mi eriyecek 🙄🙄. Bilemedim. İnsanlar her şeyi çok abartıyor. Küresel ısınma için devletler seferberlik ilanı başlatıp bir çözüm bulmaya çalışsalar... Zararın neresinden dönersek kardır. Ama bu abartılan kadar değil. Saçma medyanın uyduruk ve bilimsellikten fazlasıyla uzak haberleri gibi değil.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sosyal medyada bir sürü video var. Canlı yayın bulamadım☹️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ardahan şehir merkezinde kar yağışı başladı.......
-
Ekim ayı için ilk verebileceğim ipucu bu.Ülke geneli hızlı girebiliriz Ekim ayına
-
-
Yani bilmediğim için soruyorum merak etmiştim.Teşekkür ederim açıkladığınız için hocam hayırlı akşamlar
Rica ederim.Bilmemeniz normal.Hayırlı akşamlar
-
Sevgili havalarınsesi yöneticileri; şu an bu konunun yeri burası mı bilmiyorum ama yaklaşık iki yıldır burdayım ben neden hala acemi üye konumundayım ? Yeri geliyor model paylaşımı olsun yapıyorum ayrıca aktifim sitede de bazı arkadaşlar yeni üyeler bile, bi anda benim konumumda yada direk usta üyelik de alıyor.
Ben cevaplayabilirim sorunuzu. Beğeni ve oturum açmadan puan alıp üye dereceniz yükselebilir. Yeni gelip de sizin üstünüzde puan ve rütbede olanlar ise siteye özel davetlidir. Sebebi budur hocam. Hayırlı akşamlar. :elkaldıranadam:
-
Salih bi dur Allah için. :-D
-
Yusuf Demir sırf Avusturya milli takımını seçti diye sosyal medyada Barcelona’ya giden 5.türk olarak anılmasını istemeyenler var burada suçlu yine Şenol Güneş de ayrı olarak o zaman Mesut Özil de türk olarak değerlendirmesinler de görelim ama işlerine gelmez
Kimin işine geliyor ki şu an? Mantıksız bir yorum. Aslı türk ise konu biter. Sosyal medyadakiler boş yapmış.
-
sonbahar tahmini yokmu dicem de küresel isinmadan kış mı bahar mı mevsim mi kaldı
Kalmadı mı Salih?
-

Ekim ayına hızlı bir giriş yapacağız gibi görünüyor. Kuzey'de 850 hPa da ilk 0 dereceler iniyor Ekim'in ilk haftasında. Mükemmel soğuklar...
-
Son Eylül günleri ve Ekim ayı ile ilgili değerlendirmemi yarın akşam yapacağım. Takipte kalın. Hayırlı günler. :elkaldıranadam: