Anıtkaya da Sıcaklık tepe üstü,sobayı yakacak gibiyiz
Şaka derim ama küçük çocuğu veya yaşlısı olan, hastası olan yakar eminim.
13 derece hissedilen 9 ..Az inceden bir yağış var.
Ben derim Anıtkaya kayak sezonuna hazırlanır diye ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnıtkaya da Sıcaklık tepe üstü,sobayı yakacak gibiyiz
Şaka derim ama küçük çocuğu veya yaşlısı olan, hastası olan yakar eminim.
13 derece hissedilen 9 ..Az inceden bir yağış var.
Ben derim Anıtkaya kayak sezonuna hazırlanır diye ![]()
Teşekkürler ![]()
![]()
![]()

Diyagramlara bakınca çok iyi ve kesin konuşamıyorum. GFS akşam gayet fırın verdi. Ülkeyi genel olarak sıcak tarafta bıraktı. Uzun vadede sıcak senaryo sayısı az değil. Ama soğuk senaryo sayısı da azımsanacak düzeyde . Her şeyin olabileceği bir Eylül sonu bizi bekliyor. Sıcak tarafta kalma olasılığımız yüksek.
Valla manu young boys maçını kaçak izledim. Hiçbir sıkıntı yok ve görüntüde hd, almayı düşünmüyorum exxeni
Hiç gerek yok aynen. Kaçak en temizi. Bendeki Bein'i iptal ederim sezon sonu. 160 170 TL gerek yok ayda
Bu ezxen çok saçma olmuş herkesin evinde internet yok olsa bile hızı yeterlimi en azından tv8spor diye kanal açsaydı ordan şifreli verseydi yine mal mal işler
Hayatta para vermem.
Bein Sports Fenerbahçe için
S Sports Premier Lig için aldım.
EXXEN de kaçaktan izleriz. Selçuk abim boş durmaz ![]()
2600 saat sonra CFS ne vermiş diye baktıklarını da hiç görmedim
Tweetlemezler yani bunu. Bundan çıkarım yapmazlar en azından
Tabii ki zaten forumlar bu yüzden var gel bak gör burada modelde ne varsa o yazılır ona göre yorum yapılır
Kesinlikle. Bu yüzden buradayız hepimiz.
Amy Butler, Judah Cohen, Scott Duncan, Simon Lee gibi bu işte duayen olmuş isimleri takip ediyorum. Sayfalar kaliteli. Bir şeyler öğrenebiliyorsun. Tavsiye de ederim meraklısına
Onlar hayal dünyasında yaşamaya devam etsin o zaman :))
İnsanları galyana getiren, gereksiz ve anlamsız uyarılar yapan çok kişi var sosyal medyada ya. Girilmiyor sosyal medyaya sırf bu yüzden
Bende hayırlı akşamlar diliyorum
Hayırlı akşamlar dayı :elkaldıranadam:
Sahutt ben gfs veya ecmwf nin sistem verdiği saatlere bakıyorum + destekleyen veri varsa yüzdelik değer veriyorum
Öyle olması lazım tabii. Yok bunları yazma sebebim adamlar sıcak olmayacak artık diyor. İstanbul gündüz 13 14 gece 8 9 a inecek diyor. 300 saat var daha be vicdansız ![]()
Gfs yeni güncelleme de ne yapmış ya öncekinde soğuktu şimdi sıcak iyice karıştı 🤦🏻
Normal değil mi? Kışın dahi bu sistem az çok belli artık diyebildiğimiz saatler 180 ve altı. Değişiklik göstermesi normal. 240 250 li saatlerde şu an sistem. Daha önceden dahi sisteme garanti gözüyle bakanlar vardı.
Ben birkaç senelik model takibime dayanarak şöyle yorumlarım GFS yi
168 H = Sistem az çok bellidir. %80 olasılıkla güç kazanarak veya kaybederek gelir
240 H = Verilen senaryolar denemedir.Güncellemeler öncekine göre sıcak veya soğuk senaryo denemesi yapabilir. Senaryonun ana fikri %60 olasılık ile gerçekleşir
384 H = Gösterilen sistemlerin gelme olasılığı %20 dir
SAYILARI KENDİME GÖRE VERDİM.
Bu gece aksilik cikmassa insallah Antakya geneli yagmurlu olacak....
Bekliyoruz artik ruyamizda goruyoruz artik yagsinda bu hasretlik bitsin.
İnşallah öyle olacak abim. Çok yüksek miktarda yağış olmayacak. Ama Allah'a şükür hatrı sayılır miktarda yağış olacak... Daha çok yani asıl yağış ise Kuzeyinde Hatay'ın. Kuzey ilçeleri geçen de güzel yağış aldı. Bakalım
Ecmwf Ekim ortasına kadar blokaj vermiş uzun zamandır böyle birşey görmedim en son sanırsam 2020 Aralık'ta bir olmuştu ama o blokaj farklıydı
Görsel var mı?
Whisper dayım sezonu açar fena mı :-D
Bildiğin kar Trakya sınırında :'D:'D