Hayırlı sabahlar hayırlı günler
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aleyküm selam. Selâmun aleyküm. Hayırlı sabahlar
-
Hatay bol bol yağmurlu😅
İNŞALLAH . Fazlasında gözümüz yoktur. Biz Amanoslara gideriz. Bol bol yağmur yağsın yeter ki
-
Doğu Karadeniz ve güneydoğu Anadolu kar rekorları kırar bu sene😅
Hatay?

-
Hatay merkez bu sezon 25 cm alıp rekor kıracak....
-
-
Sahutt Hataya bile geliyor ilerki saatlerde 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tabii gelir.

-
Selamün aleyküm , uzun zaman oldu yoktum , şuan kış geliyor ve o mutluluğu yaşıyorum , insAllah hep birlikte sağlık sıhhat ile kazasız afetsiz bol kar yağışlı kışlar a
Aleyküm selam hocam hoşgeldin
-

Batı Akdeniz doğuya göre kısmen daha az yağış alıyor. Şehir merkezlerinde (Antalya-Mersin) yağış çok az maalesef....
-
GFS ÖĞLEN GÜNCELİNE GÖRE;

Yağış ayın 10 unda gece saatlerinde başlıyor. Ayın 12 sine kadar aralıklarla etkisini sürdürüyor Doğu Akdeniz kısmında. Sıcaklıklar yüksek değil normallerin biraz altına inmeye başlıyor.
-
Şunlardan 1 tanesi beni tatnin edebilir bu kış. Sibirya kökenli bir sistem

-
Windy'e girip baktığım zaman ECMWF Doğu Akdeniz'de ayın 11-12 sinde 24 26 dereceler arası bekliyor.
GFS'ye baktığım zaman ise 25-27 dereceler öngörüyor.
Üstelik Adana merkez hariç diğer şehirlerimizde sağanak yağış da bekleniyor. Sonbahar'a sonunda bölge olarak Eylül ayında giriş yapıyoruz meteorolojik anlamda. Kaç yılın ardından. İnşallah güçlenerek bütün bölgeyi etkileyen bir yağış olur....Hayırlı akşamlar... :elkaldıranadam:
-
Ayın 11 i gayet serin geçecek gibi görünüyor

-
NOAA aylık tahminleri güncellendi mi? Izlanda
-
Biz de merak ediyoruz aynı şekilde. Profil fotoğrafım da kaç aydır duruyor totem diye. ArdaAlper