Kış tahminleri ekim ayında mı gelir çok merak ediyorum bu kış nasıl geçecek diye de
Accuweather gibi uluslararası kurumlar Ekim ayında yayımlar. Gecikmez çok fazla
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKış tahminleri ekim ayında mı gelir çok merak ediyorum bu kış nasıl geçecek diye de
Accuweather gibi uluslararası kurumlar Ekim ayında yayımlar. Gecikmez çok fazla
Güzel olmuş böyle Başkan
Bir Aşık Veysel kadar olamayız canım 😆
Zamanında cok yazardım böyle sonra yavaş yavaş bıraktık, arada defterleri karıştırınca çıkıyor tek tük şeyler zaten çoğu defteri zamanında geri dönüşüme verdim
Tabii canım söz gelimi dedim. Şiir yazmak sanattır. Devam ettirebiliyorsan ettir bence . Bırakma . Bak sana yazdıran birileri de var şiirleri . Daha ne olsun :koşma:
Sabah ve gece saatlerinde her ne kadar soğuklar bölgemizi etkilemese de serinliği hissetmeye başladık. Yavaş yavaş sonbahara giriş yapıyoruz. Eylül ayının 10 undan sonra bölgemizde sıcaklıklarda 4 5 derece azalma ve bölge geneli sağanak yağış ihtimali günden güne artıyor. Bölgenin doğusundan batısına iç kesimlerine kadar neredeyse tüm bölgede uzun bir aradan sonra yağış görülecek. Sıcaklıklar da yaz değerlerinden iyice sonbahar değerlerine gerileyecek. Benim için yaz mevsimi sona ermiştir. Artık bölgede 35 dereceler gibi yüksek sıcaklıklar pek görülmeyecek. Tabii ki Eylül ayının 2.yarısında sıcak atak olabilir henüz net değil. Ancak çok çok etkili olacağını ,tekrar yaz değerlerini göreceğimizi düşünmüyorum. Bu hafta da 30 derecelerdeyiz. Sonrası daha serin ....
ArdaAlper aşık veyselim benim =D=D

Kuzeyde soğuk yavaş yavaş toparlanıyor.....
Ve aleyküm selam Emre . Hoşgeldin sen de . Yavaştan toplanıyoruz.... ![]()
Sıcak atak yok dedik de . Adana'nın maşallahı var . Sıcaklık 40 ı görecek neredeyse. Adana'da pek düşüş de yok. Hatay,Osmaniye,Mersin tarafları yarın itibariyle 30 derece ve altına gerileyecek...
Aleyküm selam. Hayırlı sabahlar hayırlı Cum'alar...
Merhaba Arkadaşlar nasılsınız?
Merhaba hocam . İyiyiz biz siz nasılsınız?
ArdaAlper mükemmel. Sonbahar başlamış çoktan sizin orada :D
mustafa28 Futbol veya Spor ile ilgili paylaşımları paylaşıyorsun eline sağlık da ilgili konularda paylaşmaya özen göster. Konular boşuna durmuyor. Geçen gün Sinan abi uyardı.....
Hayırlı akşamlar :elkaldıranadam:
Konusuz adam eline sağlık hocam. Şimdilik yaz ayı geride kaldı gibi. Yazdan kalma bir sonbahar olacağını düşünmüyorum. Dediğiniz gibi geçtiğimiz günlerde sağanak yağışa kavuştu iç bölgeler. Havalarda da nispeten yaz değerlerinden sonbahara doğru bir gidiş var. Eylül ayı için konuşuyorum. Önümüzdeki günlerde de yağış ihtimali var. Eylül 2.yarıya doğru ekstrem bir sıcak atak patlamazsa bence iç bölgelerde yaz bitti.
Çimler arka bahçede tamamlamadı birbirini daha. Ön bahçe 6 ayda halı saha gibi oldu