Hatırlayan oldu mu :D
Ne kadar inanıp heveslenmiştim hiç sorma. Türkiyenin üzerine yapıştırmış adam snowyi.... Ah ah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
Hatırlayan oldu mu :D
Ne kadar inanıp heveslenmiştim hiç sorma. Türkiyenin üzerine yapıştırmış adam snowyi.... Ah ah
Mgm sitesi hata veriyor bende girilmiyor. Sebebini anlamış değilim
Eylül ilk haftadaki yağış senaryoları yok olmuş, yağışı kestirmek çok zor ama umarım bahar yagislarina kavuşuruz.
Yağış durumu sıkıntılı görünüyor. Geçenlerde belirttiğim gibi ilk hafta yerel sağanak yağışlar görebiliriz. 2.hafta hareketlilik devam edebilir...
Günaydın, hayırlı sabahlar herkese
Günaydın dayı. Hayırlı sabahlar... :elkaldıranadam:
Bu da ECMWF... Keza ECMWF de kötü bir senaryo sunmamış. İlk attığım resmi atma sebebim kuzeyde birikmeye başlayan soğukları görmenizi istedim....

GÜNAYDIN.GFS'Yİ ANA SENARYODA BEĞENDİM. UZUN SÜRE AŞIRI SICAKLAR YOK. MEVSİM NORMALLERİNDE SICAKLIKLAR VAR. 15 GÜN BOYUNCA HİÇ SICAK ATAK YOK. HATTA EYLÜL'ÜN 2.YARISINA DOĞRU AZALIŞ TRENDİ HIZLANIYOR
Knk boşver, artık medyada bu futbol bilmezlerden bol ne var ki ? Al bak bi örneğini de ben sana vereyim
Özellikle A spor ve Fotomaç. En büyük 2 Fenerbahçe düşmanı. Çok bariz. Ve belli ediliyor.
Kuzey bölgeler için sanırım? 2000 rakım üzeri kar ihtimali olası ozaman
Benim düşüncem o yönde . Zaman ne gösterir bakalım...
4
CFS .... 400 saat sonrası ...
Diyagramlarda şu anlık bir değişim yok . Yağışı arttıran senaryo sayısı artarken, bazı senaryolar yüksek sıcaklık , bazı senaryolar düşük ve mevsim normalleri altı sıcaklık vermeye devam ediyor. GFS ana senaryo ise istikrarını sürdürüyor
Sahutt un yazdıkları
27.5 olur 0 metrede. 100 metre rakıma sahip olan bir bölgede ortalama 27 derece
ALINTIDIR...
850 hPa 1500 metredeki sıcaklık anlamına gelir. Bulunduğunuz konumun rakımına göre sıcaklığı hesaplayabilirsiniz.
Örneğin; İstanbul diyagramında 850 hPa da -7 derece olan sıcaklık deniz seviyesindeki bir yerde 0,5 derece ölçülür
Evet ilk ciddi serin atağımız yolda bu dalga 2 dalga şeklinde de olabilir. Yağışlar konusunda bilgilendirme yapacağım. Ama mevsimine göre akşamları üşütecek onu söyleyeyim.
Yüksek yaylalara kar ihtimali?