ANÇ ne yapar eder 10 mn'a bitirirdi transferi maaşınıda eski takımına ödetirdi =D
AHMET AĞAOĞLU da 10.000 forma kitler açığı kapatır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturANÇ ne yapar eder 10 mn'a bitirirdi transferi maaşınıda eski takımına ödetirdi =D
AHMET AĞAOĞLU da 10.000 forma kitler açığı kapatır
160 milyon ne eder real madride adamlar 50 60 mn oyuncu alınca ucuz aldık diye seviniyor
Düşünsene Türkiye liginden bir takım 160 milyon Euroya transfer yapıyor. ![]()
Bakalım zaman ne gösterir.
Yani genç oyunculara yapılan yatırımlar hep mantıklı gelir bana . 160 MİLYON sen milyar ![]()
@Y_usuf1 siteye kayıt olduğuna Duâ et. Onca şeyden sonra özellikle...
Sitede kalacak mı gerçekten? Onca şeyden sonra?
Real Madrid, Mbappe için PSG'ye 160 milyon pound teklif etti. (talkSPORT)
Boş ![]()
mustafa28 mükemmel senaryolar. 🤤
Daha Çok Gösteryakın sürece baktığımızda geçen senelere son 5-6 seneye özellkle havaların batı kesimde marmarada özellikle 20 derece altına düşme zamanı. ekimden önce olmuyor.
genelde özellikle ekimin 10 undan sonra 20 derece ve altına geriliyor gündüzleri. sonbaharda gelmiş oluyor.
yaz mevsiminin uzadığıda aşikar. eylülde sonbaharı beklemek saçmalık gibi. ortalamada 25 30 derece bandında gider diye düşünüyorum. tam yaz olmasada yaz diyebiliriz.
denize dahi girilir. hatta 30 ları aşma durumu olma ihtimali yüksek .ki çok kez oldu
sıcaklık yaz değerleri sıcaklığını kısmen törpülesede . yazı dibine kadar hissediyoruz eylül ayında .
ekimden önce sonbahar yok göndüz 4 -5 derece düşüş ve gece serinlemesi dışında.
Kesinlikle katılıyorum. Son yıllardaki partern bu şekilde maalesef. Geçen sene Eylül ayında 45 dereceyi gördük Hatay'da. Adana İncirlik Üssü 48.9 ölçtü. Geliyordu rekor az daha. Arada sistemler geliyor. Ama sıcak atak sayısı Eylül ayında daha fazla. Ben bölgem için Mayıs ve Eylül'ü yaz kabul ediyorum.
kendime güzel kapak fotoğrafı buldum
Güzel harbiden
Şaka maka yaz mevsimi de bitiyor. Ne ara yav 😜😜. Hayırlı sabahlar
Goal.com'un Brezilya'daki kaynaklarının edindiği bilgiye göre özel sorunları nedeniyle mutsuz olan Vitor Hugo, Trabzon'dan gitmek istiyor.
En mutsuz olunmayacak yer. İyi futbolcusun . Şehirdeki neredeyse herkesin sana saygısı var. Güzel de bir şehir. Futbol tutkusu olan bir şehir.
Fenerbahçe bugün tertemiz bir galibiyet aldı almasına da. Her maç sonu hakemlere ağlamaya devam mı? Kadıköyde Kara gece diye tag açmışlar. Komik sadece🙃
Bu kış serin mi geçecek
Daha erken bilmek için Salihim. Bakalım hocalarımız bilgilendirme yapıyor zaten
SameT. evet bir sıcak atak var . Batı Akdeniz'de sıcaklıkları yarın ve salı günü 37 38 lere çekecek. Çok uzun süreli değil . Çarşamba günü aynı şekilde birkaç derecelik azalışla normale dönüş. Doğu Akdeniz'de ise Çarşamba'dan Cuma gününe kadarki zaman aralığında sıcaklık 34 35 36 larda dolanacak. Bu bölgede ise serinleme sonraki haftayı bulabilir. Gece yazacaktım da Fener'in maçı var :'D
Elenmeyi en çok ben hakettim sanırım. Kıl payı elendik yine ama. Arka arkaya mağlubiyet serisi yaptım. Tabii ki şans. En iyi 6.olan kişiyi ve elemelere katılmaya haj kazananları tebrik ediyorum.
Elemelere katılmaya özen gösterelim arkadaşlar. Katılamayacak olanlar şimdiden belirtsin lütfen biz de ona göre şekillendirme yapalım eleme turlarında
Aynen yerine ben katılırım katılmayacak olanın 🏃♂️