Güz mevsimine sıcak ataklar yerine bu sistemle girmeyi tercih ederiz hepimiz sanırım ![]()
![]()
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS SABAH GÜNCELİ

-

Eylül ilk haftası yağış ve serin hava ihtimali artıyor. Uzun zaman sonra Doğu Akdeniz'de 30 dereceden düşme ihtimali var. GFS nin sabah çalıştırması beni tatmin etti yeterince ... 850 hpa sıcaklıkları +15 lere kadar düşüyor. Ayrıca bölge geneline de Eylül ilk haftaya yağış vermiş GFS . Benim hoşuma giden bir güncelleme bu. Ama diyagramda da görüldüğü üzere kararsızlık çok var senaryolarda. Yağış veren senaryolar da var ayrıca. Sonbahar'a giriş için mükemmel bir sistem olur gelirse...
-
'Türkiye'nin çatısı' Ağrı Dağı'na kar yağdı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Türkiye'nin en yüksek dağı Ağrı Dağı'nda kar yağdı. Dağın 3 bin 500 metresine kadar olan bölümü karla kaplandı. Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini sürdüren yağmur, yurdun en yüksek noktası olan Ağrı Dağı'nın zirvesinde kara dönüştü. 5 bin 137 metre yüksekliğiyle "Türkiye'nin çatısı" olarak anılan Ağrı Dağı'nın zirvesinden yaklaşık 3 bin 500 metresine kadar olan bölüm beyaza büründü. Genelde Türkiye'de karın ilk yağdığı nokta Ağrı Dağı. Buraya kar yağması bölgede kışın habercisi olarak kabul ediliyor. Yöre halkı, Ağrı Dağı'na kar yağmasının ardından kış mevsimi için hazırlık yapıyor. (IĞDIR/AA)
-
-
Kışa Yaklaşıyoruz kapımız açık gelenler arttı
Hoş Geldin @Salih reis
Salih reis gelir arada sırada.
-
Aradan geçen 7 aydan sonra herkese selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor görüşmeyeli ne var ne yok ben olmayalı

Hoşgeldin dostum. Aleyküm selam. Bizler iyiyiz. Yaz havasında takılıyoruz buralarda. Sen nasılsın?
-
@Salih reis hoşgeldin Salih

-
Şu CFS yi de merak ettim. Sabah bakıcam. Belki Hatay için de güzel gelişmeler vardır ne biliyoruz🙃🙃
-
Hayırlı geceler herkese
-
Ekvator çizgisinde ve Pasifik Okyanusunda gerçekleşen meteorolojik değişimler "Türkiye" İKLİMİNE doğrudan bir etkide bulunamaz. Sadece bu (Örn;ENSO IOD) veriler ile mevsimlik tahmin yapmak yanlıştır.
Hocam CFS 4500 saat tahmin için uygun mudur 😆😆
-
En iyi 6.mı oluyon ula😅
O nasıl seçiliyor bilmem .. Ama en iyi 6 benim :-D:-D
-
6.yım
. Son 16 geliyor... -
ANLIK DURUM (21 Ağustos - 13.07)
34,1
Çok Bulutlu
-
Grönland'ın zirvesine ilk kez yağmur yağdı. Sabah gazetesinin haberine göre kayıtlara geçen ilk yağmur olduğu belirtildi