Hatay'ın soğuk atağı bile bizim için sıcak
Bereket versin. 😆😆
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHatay'ın soğuk atağı bile bizim için sıcak
Bereket versin. 😆😆
Hatay diyagramı. Düşüş bariz bir şekilde görünüyor....
Modeller Eylül başında serin atak olacağı konusunda mutabık diyebiliriz artık. Diyagrama baktığımda birçok düşük senaryo var. Eylül'e Sonbahar havasında girebileceğiz...
Batı Bölgeler güzel bir giriş yapacak Eylüle. Soğuk atak kesinleşti gibi. Yağış durumu ve gelecek soğuğun şiddeti henüz net değil. Ama Sonbahar'ı hissedecek gibi Batı bölgeler.
Hayırlı sabahlar. Hayırlı Cum'alar
Fenerbahçe Avrupa'da kazanan tek takım bugün. Bunca sakatlığa rağmen. Gençlerle.... Bütün takımların ellerine sağlık...
Ama sıcak atak olmayacak ay sonu . İnşallah bizi de ferahlatacak bir sistemi konuşma fırsatımız olur en kısa zamanda . Sıcaklar çok bunaltıyor artık.....
Diyagramlar ay sonunu en az 3 4 gün daha kestiremez.....
Yarın değil de hafta sonu çok sıcak havalar başlıyor bölgede . Çok uzun süreli olmasını beklemiyorum. Doğu Akdeniz'de 2 max 3 günlük bir artış. Batı Akdeniz'de ise Salı gününe kadar sıcaklıklar 38 39 bazı yerlerde yeniden 40 dereceleri zorlayacak.
Beni şaşırtan durum GFS sıcakları ısrarla öteki modellerden daha uzun süre tutuyor bölgede . ECMWF ise Pazartesi Salı gibi 30 32 lere gerileriz diyor. Bir çelişki var . Umarım 1 hafta gibi bir süre sürmez sıcaklar. Çünkü o süre zarfında nem de düşeceğinden tekrar orman yangınlarını konuşmak zorunda kalırız. Geçen seferki gibi 44 45 dereceler yok ama 39 40 da az değerler değil kesinlikle
Galiba çok serbest oldu site paylaşımlarda biraz daha özen gösterelim, rastgelen yazıları okumak hoş olmuyor.
Bence de.....
Mourinho Trabzonspora bakınca şampiyonluklar gördüğünü söylemiş dün.
Hocam Trabzon 39 yıldır görmüyor sen nasıl gördün :-D
Modeli bilmem ama ben doğduğum zaman kar yağıyormuş lapa lapa .
Doğum tarihin neymiş reis?