Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
SameT. sıcaklıklarda önümüzdeki süreçte birkaç derecelik artış veya azalış harici önemli bir durum görünmüyor. Eylül ayınınn başına doğru 3 4 derecelik bir serinleme ve yağış bölgeye uğrayabilir
-
Trabzonspor 5 Roma 4
Galatasaray 5 Randers 1
Sivasspor 2 Kopenhag 2
Fenerbahçe 2 Helsinki 7

-
beyler ay sonu sıcak dalga varmı ? marmara için ? ve eylül ayı sıcaklık durumu nedir ?
Abim Marmara konusunda cevaplarız birazdan 🏃♂️
-
Maç tahminlerim
Trabzonspor 1 Roma 4
Galatasaray 1 Randers 1
Sivasspor 0 Kopenhag 1
Fenerbahçe 2 Helsinki 0
-
20 gün önce rekor kar yağışları alan Güney Amerika'da bugünlerde 40 dereceler aşılıyor. Paraguay rekor kırdı. 40.9 derece ile
-
14. Hafta 21.8.2021 Ağustos Cumartesi Iğdır, Aralık, ARALIK En Yüksek Sıcaklık, 30.1 derece olur. Misterno başarılar
-
Gelecek haftadan itibaren ise sıcaklıklar mevsim normallerine yaklaşıyor. Çoğu yer 32 33 lere düşüyor. Ve bir süre öyle devam ediyor.....
-
Modellerin mutabık olduğu sıcak hava atağı hafta sonundan itibaren bütün bölgeyi etkisi altına alıyoor. Pazar çoğu yer 40 dereceye yaklaşıyor ve geçiyor. Sıcağa karşı dikkatli olalım. Öğle saatlerinde özellikle dışarı çıkmamaya çalışalım. Bu son 40 dereceli atak mı bilemiyorum.Kesin bir şey söylemek çok zor.Ama bence değil.Eylül ayları da pek sıcak geçer oldu tahminde de belirttiğim gibi.
GFS bu sıcak atak 4 5 gün sürer diyor.ECMWF ise özellikle bölgenin doğusu için sadece pazar gününü işaret ediyor. Bekleyip göreceğiz.Cumartesi detay verilebilir sıcak atağımız için
-
Hayırlı geceler herkese. Mutlu uyuyacağım. Covid olan dayım yarın yoğun bakımdan çıkıyor Allah'a şükür beklediğimiz haberi aldık sonunda

-

CFS abimiz ...Şair CFS
-
Ozan Tufan Watford'da
500.000 € kiralama bedeli
7.500.000€ satın alma opsiyonu
-
Jose Morinho
Bunun Konferans Ligi mücadelesi olduğuna inanmıyorum bana göre bu müsabaka Şampiyonlar Ligi müsabakası
Düzeltme edelim. Şampiyonlar ligi ön eleme mücadelesi veya Avrupa Ligi mücadelesi dedi.
-
1 OCAK - 18 AĞUSTOS ARASI DÜŞEN TOPLAM YAĞIŞLAR
EN ÇOK YAĞIŞ ALAN İL: ZONGULDAK:998.2 MM
EN AZ YAĞIŞ ALAN İL:ELAZIĞ 102.3 MM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hatay sırtlıyor Akdeniz'i