Diyagramlara da yansıyor. Ay sonu bir hareketlilik olabilir
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selâmun aleyküm hayırlı Sabahlar.
Aleyküm selam. Hayırlı sabahlar herkese
-
Ayıp denen bir şey var. Çocuğa yazık. Bilemiyorum ne diyeceğimi
-
Şerefsiz,adi,karaktersiz,ahlaksiz bir karakter olduğunu bir kez daha gösterdi.
Hala bu ülkede top oynarsa yazıklar olsun hem GS ye hem Terim'e
Defolsun gitsin ,biz muz Cumhuriyeti değiliz o kadar.
Ne yapmış
-
Eline sağlık. Benim için kullandığın kaynakları/verileri de paylaşır mısın ?
Paylaşayım hocam.
https://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/CFSv2/CFSv2seasonal.shtml
https://iri.columbia.edu/our-expertise/…s/enso/current/
Judah Cohen(Twitter'da takip edin öneririm.)
SevereWeather ve Accuweather sonbahar paylaşımları....
Teşekkür ederim hocam.Bizim bilgimiz bu kadar :'D .Sizlerden öğrendikçe yapıyoruz bir şeyler.
-
Doğanın b,c,d planları vardır. Uzun vadede göreceğimize inancımı kaybetmiyorum.
Elbette vardır . Geçmişte de birçok örneği var. Uzun vade ne kadar uzun olur ? onu bilemeyeceğim
-
Yazıda yazım hataları olmuş. Farkındayım. Paint uygulamasında düzenleme kısmını çok geç öğrendim :'D:'D . Ama anlaşılıyor sanırım yani.
-
Zonguldakli67 Whisper Sade2020 teşekkür ederim güzel yorumlarınız için......

-
Emegine saglik Sahutt, Bu kuraklığın sonu olmayacak mı artık, böyle mi devam edeceğiz?
Maalesef bütün dünyada etkileri ağır bir şekilde görülüyor küresel ısınmanın.Allah yardımcımız olsun
-
RE: Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Yorum Konusu
Güncel haritalı Sonbahar tahminim. Bi uğrayın

-
Güncel SONBAHAR tahmini. Fazla uzatmadım yazıyı. Sebebi ise uzattıkça tahminin tutarlılığının düştüğünü gördüm önceki tahminlerimde. Görüşlerinizi bekliyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ablamım covid testi pozitif geldi 30 ağustosa kadar karantina

Geçmiş olsun. İnşallah hızlıca atlatır. Allah şifa versin
-
Modeller bir sıcak atak konusunda mutabık diyebilirim şu an için. En az yaklaşık 1 hafta daha yaz kendini iyice hissettirecek. 38 39 lara hatta 40 derecelere çıkacağız tekrardan. Çok can sıkıcı bir durum. Nem de tekrardan iyice düşeceğinden, maalesef tekrardan orman yangınları riski ile karşı karşıyayız. Herkesi uyaralım bu konuda.
Önümüzdeki süreçte modellerde bir kararsızlık var. Öğlen güncellemesine eve gidince bakıp diyagramı da atacağım. Ne olup bittiğini o zaman yorumlarız
-
haberin doğruluğu ne kadar
Herkes haber yaparsa olacağı bu. Milleti paniğe düşürürler sadece. Tek yaptıkları.
İsteyen olmasın abi. O kadar yani