Ama şunu söyleyeyim. Bir kararsızlık var. Önümüzdeki hafta ya sıcak hava dalgamız var. Ya da bahar tadında yağışlı bir sistem. Büyük kararsızlık var modellerde. Tahminimce güzel bir sıcak atak daha yiyeceğiz.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dün zaten az biraz değindik önümüzdeki günlere, uyarılarımızı vs yaptık. Sabaha okul olduğu için ve çok yorgun olduğum için erken yatacağım. Değerlendirme ve tahmin olayını da yarın yaparız sanırım
-
Hayırlı geceler herkese. Bugün erken yatış. Sabaha okul varmış.
-
Fenerbahçe kanseri kaldığı yerden devam.
Mesut ❤️
-
Allah afet yaşatmasın sarpuli2
-
Herkese merhabalar , hayırlı günler görüşmeyeli nasılsınız havaların sesi
Hadii. Emre abi hoşgeldin. Biz iyiyiz sen nasılsın?
-
Yani bi spor programı izleyemiyoruz artık. Sebebi herkes taraflı. Kimse tarafsız yorumlar yapmıyor.
🗣️Sinan Engin: Beşiktaş'ın Türkiye liginin üstünde bir kadrosu var.
Allah Muhammed aşkına defans sakat veya cezalı, forvet cezalı veya sakat, kim olursa olsun Necip oynuyor yerinde. Necip mi Türkiye ligi standartlarının üstünde?
Şu an Türkiye liginde yok öyle bir takım. Ben henüz rastalamadım. İnşallah şaşırırım. Trabzonspor'un kadrosu iyi gibi görünüyor. Fenerbahçe'de forvet ve kanat sorunu var. Galatasaray'ı saymıyorum. İzlemedim henüz maçlarını. Sadece PSV ile ilk maçı izledim. O maç çok kötü bir futbol vardı. Sonrasını izlemedim.
-
Hayırlı günler. Hayırlı Pazarlar herkese. 9 saattir forumda mesaj yok. 🙄🙄
-
Bide kar tifan olaydı,peh peh pehhhhhhh
Dayı Anıtkaya'da kar tifan başlamadı mı =D=D
-
Hatay 1 puanla başlamış.İNŞALLAH ilk 10 a oynar bu sezon . Boupendza 8 milyon euroya bir arap takımına transfer olmuş
-
La sağlık sorunum var diye milletin anasına bacısına küfür eder mi insan? İnsanların kendine saygısı kalmamış artık.
-
Sen geç kalmışsın 1.5 ay öncede aynı videolar vardı Eren
Baktım bazı videolara. Bir video 48 saniye . Videoda söylenen 2 cümle var. La Nina kışı olacak. Geçen seneye göre daha fazla kar olacak.

Bir başka video da 10 dakika . Onu beğendim gibi . Kesin bir dil kullanmadan adam güzel bir sonbahar tahmini yapmış . Videoyu da güzel hazırlamış. Bu tarz videolar hoşuma gider. Ama yaşı max 14 olan ve Meteoicel sayfasına girip 3 5 bin saat sonrasında, Ocak Şubat ayında şu kadar sistem var diye video yapıyorlar. Madem hava olaylarına ve tahmine bu kadar meraklısın , böyle şeylerle uğraşmak yerine gel bir foruma üye ol . Ciddiyetle takip et. Kışın günde 3 4 model takibi yapıyoruz. İllaki bir şeyler öğrenilir.Bir sürü bilgi dolu sayfa var. Hepsinden yararlanılır istenilirse....İyice bilgi sahibi olduktan sonra yap ne tahmini istersen.
Gerçi forumlardan çıkıp nasıl tahmin yapanları gördük. Onları boş verelim :'D:'D
-
Arkadaş şimdiden amerikan modeli cfs v2 ye bakıp kışın nasıl geçeceğini "tahmin" edenler var :D
"bir tık güzel" geçebilirmiş bu abilere göre
Çok iyi . Onlar diyorsa tamam. :-D
-
Önümüzdeki günlerde artışa geçecek sıcaklıklar ile birlikte zaten hiç düşmeyen sıcaklıklar 3 artıp 1 azalacak. 33 34 ün altına düşmüyor Doğu Akdeniz önümüzdeki süreçte . Batı Akdeniz de 36 37 derecelerden hafta sonu kurtulacak yavaş yavaş . 32 33 lere gerileyecek sıcaklıklar. Maalesef Eylül ayına kadar artık sistem beklentim yok . Sıcaklılar da İç ve karasal kesimler hariç 30 un altına düşmüyor gündüz . İç kesimler gece ve sabah üşüyor. Eylül ayına kadar güçlü bir soğuma da yok . 32 33 lerde takılır çoğu yer . Yarın gece Fener'in maçı varmış .Ondan şimdiden yazdım. :koşma:
-
Önümüzdeki günlerde sıcaklıklar gittikçe artma eğiliminde.Can sıkıcı ve bizi yoracak sıcaklar kapıda . 5500 metrede bile 0 derece aşılıyor . Sinan bu durumu çok yaşadığımı hatırlamıyorum. Normal bir durum mu ?