Hedefin yüksekse bu kanaldan sana ekmek çıkmaz. Vakit kaybı olur.
Hedefim yüksek. Bana her yerden ekmek çıkar 🏃♂️🏃♂️🙃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHedefin yüksekse bu kanaldan sana ekmek çıkmaz. Vakit kaybı olur.
Hedefim yüksek. Bana her yerden ekmek çıkar 🏃♂️🏃♂️🙃
Eren özellikleri bütün sene YouTube'da Matematik ve Fizik dersi dinlicez :-D. Sonrasında Apple bilgisayar alcam
Sahutt kanka özelliklerini atsana
Nasıl atcam :-D
Pazar akşamı haftalık tahmin ve Ağustosun kalanını konuşur yazar çizeriz
Sahutt beleş laptop'un hayırlı olsun.
Severim ![]()
. Teşekkür ettim
Hayırlı olsun laptop mu aldiniz yoksa toplama mi hocam insallah güzel günlerde kullanirsiniz
laptop getirmiş bizim enişte sağ olsun . Şirkette kullanıyordu. Macbook almış kendine . Bize de Casper marka bişey getirdi.Bereket verssin
6 yıl sonra bilgisayar sahibi oldum. Böyle fiyat mı olur? Şahin alıyoruz sanki 😆
Selâmun aleyküm hayırlı günler, hayırlı Cum'âlar herkese, gününüzün güzel geçmesi dileğiyle
Ve aleyküm selam Yasin abi. Hayırlı Cum'alar.
Teşekkür ederim kardeşim. Az Bi ağrı sızı var sadece. Tabi doğal olarak şişti
Çok geçmiş olsun
Ben hiç takip edemiyom ula futbolu😅 Bi yandan iş, Bi yandan fındık toplama işi yağmuru çamuru bide burnu yaraladım 6 dikiş var. Artık soruyom maç kaç kaç, elendik mi, çıktık mı🙄😅
Geçmiş olsun Ercan abi. Bir sorun yoktur umarım
Asya tahminini de görmek lazım👍
Onu bekliyorum 🙃🙃
Accuweather'in tahminini yorumladım okumak isteyen olursa buyursun. Beğeni de atsın 🙃
Ben o Kasım ayından bir şeyler çıkardım ama. Hadi bakalım..... ![]()
![]()
Öncelikle elbette haritayı veya yazılan tahmini ülkemiz ile bağdaştıramayan olur diye ben bu tahminden anladıklarımı size de anlatmak istiyorum.
Haritaya bakıldığında Her ne kadar Batı-Orta Avrupa Sonbahar'da gerçekten sonbahar yaşayacak, Doğu Avrupa ve ülkemiz coğrafyası yazdan kalma, sıcak günler geçirecek gibi görünse de sitede birden fazla meteoroloji uzmanının yaptığı yorumlardan yola çıkmak daha faydalı diyebilirim.
Accuweather'in Ilık/Sıcak bir sonbahar beklentisi mevcut.
Ancak bu durum mevsimin tamamında sıcak ve kurak günler yaşayacağımız anlamına gelmemekte.
Sıcak ataklar ile hali hazırda sıcak olan yer ve deniz suyu sıcaklıkları gelecek herhangi bir soğuk atak ile birlikte çok şiddetli yağışlar üretebilecek.
Accuweather'in değindiği bir başka konu ise bölgemiz veya Ege'de meydana gelebilecek Tropikal Kasırga ihtimali.
Bölgelerimizde Eylül'ün sonu ve Ekim aylarında özellikle, Akdeniz havzasında bir Tropikal Siklon için uygun şartlar oluşuyor. Ancak nereyi vuracağını bilemeyiz. Geçen sene Yunanistan'dan Türkiye'ye ulaşmamıştı.
Son olarak Kasım ayında erken soğuk ataklar beklendiğini ve buna bağlı olarak karasal alanlarda erken kar yağışları meydana gelebileceğini vurgulamışlar.
Özetle Accuweather'in tahmini bu şekilde yorumlanabilir. FidelB bana yardımcı olduğun için teşekkürler ❤️