Hazır Accuweather de tahminini yapmışken yavaştan biz de bir Sonbahar tahmini hazırlayabiliriz. 🏃♂️🏃♂️🙂
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Rica ederim dayım. Kaç gündür heyecan ile beklediğim bir tahmindi zaten. Çok da beklediğim şekilde geldi. Akşam bölge konuma yazarım 😜😜
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu yaz ölçülen en yüksek sıcaklıklar
-
Asya tahminini bekleyelim bakalım. Türkiye'den bahsedilir illaki.
-
Sahutt Zaten hevesim yoktu hepten kaçtı
Buhar olur demiş Accuweather 2021 Avrupa Sonbahar Tahmininde
Olsun abi. Ben tahmini okudum. Çok da üzülmeye gerek yok. Ki artık sonbahardan çok bir beklentim yok. Tahmine göre Tropikal Kasırga görülebileceğinden bahsediyor. Ara ara gelecek yoğun yağışlar ile sıcaktan bir nebze olsun ferahlama diye de not düşülmüş. Bence beklenilen bir tahmin. Ben açıkçası hiç şaşırmadım
-
Pelkas'ın omzu çıkmış. 2 3 ay sahalardan uzak kalacak. Max Fenerbahçe şansı
-
Avcı sonbahar tahmini yayınlandı mı
Attım konuda bak 🏃♂️
-
Sinan bu Rusya'daki YB bizi bırakmayacak gibi. Geçen seneki Aralık ayı da ondan ölmüştü sanırım🤔. Sonbaharı çöp ediyor kaç sezondur
-
Tahmini okudum. Batı Avrupa rahat. Bizde de aralıklarla fırtına ve tropikal fırtına olabilir diyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Her yer aynı mı acaba?
Yok canım. Tabii ki değil. Bizdeki durumu söyledim sadece
-
Bizim okulda günde 6 ders var. Öğle yemeği var. Not sistemi diye bir şey kalmadı zaten. 😃😃
-
UsTaD 1500 tane iddia var. Neye inanalım? Ben aşı olmam gerektiğini düşünüyorum. Kaç doz olursa hepsini olacağım. Geldiği gün olacağım. Tedbirimi alayım abi. Bir şey olacaksa da olsun🙃
-
Burada yanlışlık var korona hastalık değil bildiğin grip şimdi eskiden insanlar 1 tane aşı vurulup korundu da şimdi ben niye 3 tane aşı vuruluyorum ki 4.doz yapılması gündemde Avrupa’da
Vurulma Mustafa 🙃. Aşı vurulmanın sebebi gayet belli de. İşte naz yapılıyor. Bakalım nasıl bir süreç olur...
-
Ben aşı olmadım mesela, 6 aylık çalışmayla acil koduyla dünyaya aşı dağıtımı yapmak ne kadar mantıklı ise, benimde aşk olmamam o kadar mantıklı.
Yani senin tercihin elbette abi. covid olduğun zaman (Allah korusun) etkilerini sen görürsün. Ama sebebini merak ediyorum 🤔