Benimle aran neden bu kadar bozuk
Bozuk değil canım benim. Sadece işine bak.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenimle aran neden bu kadar bozuk
Bozuk değil canım benim. Sadece işine bak.
2021 Yılı Temmuz Ayı Ortalama Sıcaklıklarının 1981-2010 Normallerine Göre Mukayesesini paylaştım konuda. Girip bir bakın. Merak edenler
Sayfa 176 da. MGM nin verileri ve resimleri. Temmuz ile ilgili her şey var
Engelimi kaldırabilecek misin?
La bi sal. Niye kaldırayım? Ben affetmiyorum arkadaşım. İstemiyorum. Zorla mı?
2021 Yılı Temmuz Ayı Ortalama Sıcaklıklarının 1981-2010 Normallerine Göre Mukayesesini paylaştım konuda. Girip bir bakın. Merak edenler
Neden tuhafına gitti ki?
15 milyon tane hesabını engelledim. Hangisini kaldırayım 😆. Boşver gitsin
Whisper dayı istersen bu görselleri alıntılayıp MGM konusuna atabilirsin. Güzel bilgiler.
En sıcak 2.Temmuz 🙄🙄
Ortalama sıcaklıklar, Beyşehir, Tefenni, Korkuteli, Elmalı, Erdemli çevrelerinde mevsim normalleri civarında gerçekleşirken; bölgenin diğer kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşmiştir. Bölgenin Temmuz ayı uzun yıllar ortalama sıcaklığı 26.7°C iken, 2021 Temmuz ayı 28.6 °C olarak gerçekleşmiştir. Bölgede en düşük sıcaklık 9.6°C olarak Göksun’da, en yüksek sıcaklık ise 44.0°C olarak Dalaman’da tespit edilmiştir.
2021 yılı Temmuz ayında ortalama sıcaklıklar yurdumuzun büyük bir kesiminde mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşirken; Marmara Bölgesinde Lüleburgaz, Ege Bölgesinde Afyonkarahisar ve Tavşanlı, Akdeniz Bölgesinde Beyşehir, Tefenni, Korkuteli, Elmalı, Erdemli, İ ç Anadolu Bölgesinde Yozgat, Gemerek, Konya, Zara, Kaman, Ulukışla, Sivrihisar, Karadeniz Bölgesinde Bolu, Karabük, Nallıhan, Doğu Anadolu Bölgesinde Tunceli, Bitlis, Doğubeyazıt, Özalp, Baskil, Ergani, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Batman, Kahta, Viranşehir, Birecik çevrelerinde mevsim normalleri civarında gerçekleşmiştir. Uzun yıllar Temmuz ayı ortalama sıcaklığı 24.5°C iken, 2021 Temmuz ayı 26.3°C olarak gerçekleşmiştir. Temmuz ayında en düşük sıcaklık 6.5 ºC ile Ardahan ve Sarız’da, en yüksek sıcaklık ise 49.1ºC ile Cizre’de tespit edilmiştir. 2021 yılı Temmuz ayı son 50 yılın en sıcak 2. ayı olarak gerçekleşmiştir.
iyi Twitterdaki engeli kaldırsan bi
🤔🤔
Sahutt mate 10 liteyi değiştirmeyi düşünüyor musun? 😀😀😀😀😀
Hayır. Ne zamana kadar idare ederse o zamana kadar gidecem. Telefon da ç8k masraflı iş
Erciyes sezonu açmış