İnşaallah beklediğine değer abim
Ben kaçtım, hayırlı sabahlar sana ..İstersen sende yat okul var
Hayırlı sabahlar dayı. Sabahki derse gitmeyeceğim valla 🫡
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnşaallah beklediğine değer abim
Ben kaçtım, hayırlı sabahlar sana ..İstersen sende yat okul var
Hayırlı sabahlar dayı. Sabahki derse gitmeyeceğim valla 🫡
Allah afetinden korusun,derler öyle..
Kar olur o hava şehit Sahut
Hâlâ bekliyorum dayı. 1 damla kar düşecekse onun takipçisiyim şu an. Saat 5 i buldu.
1,8
Hava da kıpkırmızı. Bizim köyde (Allah korusun) ya deprem olacak derler , ya da kar yağacak derler bu havaya
3 dakikada 0.3 derece düştü 2 nin altına gidiyoruz
2,1
Buldum windyde varmış
Hızlı indiler kar değerlerine. Soğuk şimdi mi giriş yaptı çözmeye çalışıyorum. Anlık 850 hPa’yı görebileceğim uygulama var mıdır ki? mehmet civan
Kayapınar 0.3 oldu. 👍🏻
ben bununla ugrasiyorum bahsettigim program icin cok para diyor. bi proje taslagi hazirlayip bi yerlerden bi sekilde bi yolunu bulmam lazim
https://cds.climate.copernicus.eu/how-to-api
api bu program bundan otomatik veri cekicek. ama hangi veriyi nasil 2 haftadir cozmeye ugrasiyom
Bu işlerden en iyi sen anlar sen yaparsın abi 👏🏻👏🏻
Hayal kırıklığı da olabilir. Sabahki dersi de ektim.
Sabahlıycam. Son ihtimale kadar uyumayacağım mehmet civan 👀
ANLIK DURUM (10 Şubat - 04.01)
2,5
Kayapınarda yağış saf kara döndü. Gün içinde olsa giderdim 🤓
https://charts.ecmwf.int/
surayi bi yer imlerine kaydet sen banada aksamki attigin grafikleri linkini atasana
Öğlenki meteogramlardan bahsediyorsan onlar weatherbell üyeliği gerektiriyor abi. Paralı veri
Sahutt bu onumuzdeki sistemlerde alcagin konumuna gore eger biz bati faydalanamazsak direk sana yariyacak gibi duruyor. kibristan guney dogulu ab gordum bir kac senaryoda. suriyeyi guneydoguyu ihya eder. takipteyim. gelisme olursa buraya yazacagim.
vakit bulursamda su senin 0 dereceki yagmuru incelicem
Evet abi birkaç gün bir iki geçiş olabilir. Batı alsa bile kırıntısı bize yetiyor genelde rakımdan dolayı. Ayrıca bize yarayan sistemler dediğin gibi Kırım veya direkt Sibirya. Hataya bu tarz sistemlerde kar yağabiliyordu