Sıcaktan asfalt kolay kolay erimez. Eriyecek olsa Adana diye bir şey olmaz. 😆😆🏃♂️
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sıcakta ayrı bir güzel
Allahını seversen Sinan abi. Neyi güzel? :D
-
2 dakika dışarı çıktım. Yarabbim. Gerçekten inanılmaz bir sıcak var. Öldürücü bir sıcak var
-
Herkese selamlar. Öncelikle bugünlerde ülkemizde birçok noktada ve ağırlıklı olarak bölgemizde mücadele edilen yangınlardan dolayı çok üzgünüz hepimiz. Ciğerlerimiz yanıyor. Bu yangınlarda söndürme çalışmalarında emek veren emekçi itfayecilere de minnettarız gerçekten. Bir hafta daha yangın riski bulunuyor. Ardından da düşüş trendi başlıyor. Batı Akdeniz hariç. Ancak Ağustos 10'undan sonra Batı Akdeniz için de yangın riski kalkıyor yavaştan.
O güne kadar maalesef hava bu şekilde, hatta birkaç derece daha yüksek ve kuru seyredecek. Bu da daha fazla yangın riskini tetikleyecek. Ağustos'un 10'una doğru bölge, hatta ülke genelinde bir soğuma mevcut. En azından sıcaklıkları mevsim normallerine çekecek. Ve bir nebze olsun rahatlatacak. Ağustos bitmeden bir yağışlı sistem ihtimali de mevcut. Şu anda çok yüksek ihtimal değil. Ancak takipteyim. Umarım olur. Hemen akabinde sonbahar başlangıcı ayı için yani Eylül ayı için şimdilik görüntüler fena değil. Hatta iyi. Mevsim normalleri sıcaklıklar ve yağış öngörülüyor. Ben daha detaylı bir sonbahar tahmini yapmak için Accuweather'in Sonbahar tahminini bekliyorum. O tahmin çok önem arz ediyor. Çok da uzatmayalım şimdilik. Yangında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, etkilenenlere ise geçmiş olsun diyorum. Allah beterinden korusun. Kendinize dikkat edin. Sağlıkla kalın.
-
-Sevene can feda sevmeyene elveda.
-Çilemse çekerim kaderimse gülerim.
-İstedim vermediler sen şoförsün dediler.
-Sen batan bi güneş ben yollarda çilekeş.
-Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza.
Demin izledim. Yok mu arttıran 😜😜🏃♂️
-
Hatay Akdeniz bölgesine göre oldukça iyi. Ama Mayıs ayında da aynı değerdi 🙃
-
12. Hafta 07.8.2021 Ağustos Cumartesi Muş, Merkez, MUŞ En Yüksek Sıcaklık 30.9° başarılar UsTaD
-
-
Bana otobüs sesi deme 15 saat yolculuktan sonra boynum tutuldu sadece sağa döndürebiliyorum kafamı 😆
Hocam o kadar nereye gittin? Hatay - Samsun arası o kadar 😆😆
-
Herkese hayırlı geceler. Birkaç gündür bir burukluk var sanki. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ders dahi çalışamıyorum. Bu olaylardan olabilir sanırım. Etkiliyor artık insanı her şey ya. Bilmiyorum sizde de oluyor mu?
-
Bölgelerde yangın riski en az 10 gün daha var. Özellikle Ege ve Akdeniz'de bir süre daha yangın haberi duyarız gibime geliyor Allah korusun
-
Hatay'da Merkez ilçelerden Defne'de yangın çıktı. Yerleşim yerleri ile iç içe bir noktada
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Önümüzdeki kısa vadede hiç serinleme veya yağış namına bir şey görünmüyor. Orta vadede de serinleme maalesef yok. En azından Ağustos'un 15 ine kadar sıcak ve kuru etkisi olan Afrika etkisini göstermeye devam edecek. Bu süreçte YANGIN riski de bölgemiz genelinde devam edecek. Bir an önce önlemler alınmalı. Alınacaktır da. Ayın 15 inden sonra neler olacak göreceğiz. Detayları yarın gece aktarırım...
-
Maalesef yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Dün akşam Fethiye, sabah Samandağ. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻🙏🏻