Hatay Samandağ'da ufak çaplı yangın çıktı. Müdahale ediliyor.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu arada Diyanet İşleri Bakanı Antalya’ya yağmur duasına gidiyormuş eğer bir anda yağmur yağmaya başlarsa şaşırmayın
Bu arada çaktırmayın ben bu adamın duasından da şüpheliyim Ramazan’da aşı vurmak için fetva verdi oruç bozulmaz diye halbu ki çok net vücuda giren şey Orucu çıkan şey de abdesti bozar yani ne bileyim
Diyanet işleri başkanına söyleyin. Yağmur yok. En az 15 gün.
-
Gece sitede nöbet tutsam bir günlüğüne özel üye yapabilirmisiniz beni 😀😀😀
Gece biz neredeyiz ki niye? 😆😆. Sen ne nöbeti tutacaksın? İleri karakol
-
İzmir marşıyla yangın ne zaman durmuş Allah aşkına bilgisi olmayan insanlar konuşmasa keşke 🤦🏻
Hocam karıştırma ortalığı 😜😜😆
-
SON DAKİKA
Sözcü gazetesi yazarı Sultan Uçar, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un #istifa ettiğini ve bu istifanın da kabul edilerek, kesinleştiği hakkında bir iddia paylaştı.
-
Çıkan yangınların bir saldırı olduğu aşikar. Bunu yapan alçaklar inşallah en ağır şekilde cezalandırılır. Benim ilk yangın çıktığı gün söylemeye çalıştığım kuru ve çok sıcak hava yüzünden yangın çıkması normal. Ve devamı gelir. Ancak bu havayı da fırsat bilen hainler böyle alçakça, ülkemizin topraklarına zarar verdiler.
-
Brezilya'da çok uzun bir aradan sonra kar yağdı. Bir gazeteciye röportaj veren 62 yaşındaki adam hayatında ilk kez kar yağışı gördüğünü aktardı

-
Antalya'da nem çok uzun bir zaman sonra %1 e düştü. Hava inanılmaz kuru
-
Bir üzücü yangın haberi de biraz önce Marmaris'ten geldi. Çok tehlikeli zamanlar bunlar. İnşallah bu işin içinde başka bir iş yoktur
-
Whisper ünlü düşünürün de dediği gibi.
"Doğa ile savaş halindeyiz. Kazanırsak kaybedeceğiz!"
-
En son yağmur yağalı kaç hafta oldu acep
Bizde sanırım Nisan başından beri yağmıyor
-
Antalya Manavgat'ta çıkan yangının şu an kapladığı alan neredeyse Antalya merkez kadar büyük bir boyuta ulaştı. Onun yanı sıra sırasıyla Osmaniye'den Adana-Kozan ve Hatay il sınırına ulaşan yangın da giderek büyüyor. Geçen hafta Afrika atağı geleceğini söylemiştik. Ve kuru, nemin %5 %6 lara düştüğünü de düşünürsek arkasına rüzgarı da alan bu yangınların önüne geçmek epey imkansız hale geliyor. Bizlerin yapabileceği sigara izmariti dahil yere veya herhangi bir yere söndürmeden atmamak, herhangi bir cam parçasını yerde bırakmamak. Ve yangın sırasında 112 acil çağrı ve 177 numaralı telefon hatlarına ihbar bildirmek. Bunlara dikkat edersek bir nebze elimizden geleni yapmış oluruz. Bu konuda bölge halkını ve bütün forum üyelerini titizliğe davet ediyorum. Özellikle önümüzdeki 10 gün.....
-
Eren de durmuş Yusuf bir şey yazsın da sileyim diye bekliyordu 😜😜
-
Yusuf 1 2 sene öncenin hesabını mı soruyorsun? Ben mi yanlış görüyorum. Önemli değil. Bir daha olmasın Yusuf 🙃
-
Bir haber paylaştık onu sildi. Bilmiyorum neden
Yusuf kardeşim benim. Farklı bir platform ya hani... O yüzden olabilir mi acaba? Hani farklı forum ismi hiçbir forumda geçmez ya. Bu yasaktır. Bu şekilde mi tepki verirsin? Ayıp denen bir şey var