Yusuf terbiyesizlik yapma. Neden sildi sence yorumunu?
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
@Yusuf aynı şeyleri söylüyoruz 🙃
-
Zaten o insanlar böyle havaları ve özellikle bir noktada yangın çıkmasını bekliyorlar. Geçen sene Hatay'da da birden fazla yangın olmuştu. 1 i sıcaktan. 2 si insanlar tarafından
-
Anladım Twitter,Instagram'da çıkan yangına planlı yangın demişler sende saçmalık olduğunu belirtmişsin
Whisper dayım doğru demiş. Her yangın kundak değildir diyorum ben de. İnsanlar öyle bir algı yaratıyor. Kundakçılar vatana ihanet ediyordur.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bak alt tarafta ne yazıyor.
Ne söylediğimi anladın mı?
-
Twitterda veya İnstagram'da o kadar boş, o kadar bilinçsiz yorumlar görüyorum ki.... İnanılmaz ya. Adam sırf yazmak için yazıyor. Şu anda sosyal medyada görmüşsünüzdür. Manavgat'ta orman yangınları var şu an. Birçok yerde. Adamlar planlı yangın diyor. Otel diyor. İyi de önceden tahmin ediliyordu ve uyarı yapılıyordu yere cam vs atmayın. Ege ve Akdeniz'de orman yangını riski çok yüksek diye..... Her olayda bir iftira çabası. Sebepsiz ve gereksiz yorumlar
-
Snowreis41 hocam puan ve sıralamanız nedir? Geçen yıla göre uçurum var diye gördüm
-
Şükür Sahutt ,sen nasılsın ?
Biz hep aynı. Ders çalışıyoruz. 😌😌
-
Hayırlı günler herkese.
Hayırlı günler dayı. Nasılsın?
-
ArdaAlper bu arada belirteyim. Yarın Ordu için yağışın kuvvetli olduğu zamanlarda su baskını ve sel riski de var.
-
Diyagramlardan da sıcakların kademeli bir şekilde arttığını gözlemleyebiliriz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir süre, hatta uzun bir süre Batı Avrupa serin hatta mevsimine göre soğuk ve yağışlı tarafa geçiyor. Ağustos'un 5 6 sına kadar en azından. Onlar çok serin ve yağışlı günler geçirecek. Ülkemiz ve coğrafyası ise sıcak ve daha sıcak ayrıca kurak günlere yarın itibariyle 10 günlük bir maceraya başlıyor. Bu süre zarfında bölgemizde dahil çoğu nokta 40 lı değerleri rahatlıkla aşacak. İç bölgelerden rekor sıcaklıklar da gelebilir. Henüz bir serin atak görünmüyor bu coğrafyaya🙂
-
Sahutt öncelikle geçmiş olsun abey depremi hissetmişsin ayrıca ellerine sağlık 🤠
Teşekkür ederim Arda. Mesajı görmemişim kusura bakma 👏🏻👏🏻
-
Vay be. Eline sağlık Feyzullah reis. 👏🏻👏🏻
-
Tişikkür ederim 🤠
Rica ederim brother😉