Hadi bakalım geride kalanlar sizler için iyi fırsatlar bunlar. Sürprizleri yakalamalısınız. Mgm ye bakıp tahmin yapmayın derim😅 tamamen şans işi oldu bu tahminler. Birazda mantık
Yetenek hahahahshahaha. İlk 4 5 hafta ben 0 çekmedim bu arada😆😆
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHadi bakalım geride kalanlar sizler için iyi fırsatlar bunlar. Sürprizleri yakalamalısınız. Mgm ye bakıp tahmin yapmayın derim😅 tamamen şans işi oldu bu tahminler. Birazda mantık
Yetenek hahahahshahaha. İlk 4 5 hafta ben 0 çekmedim bu arada😆😆
Fevzi Burak hocam bu ne? 3 5 saatte 100 mm yağış öngörüyor ECMWF. Yıkar geçer bu. Çok tehlikeli değil mi ya?
Allah korusun ya. İnşallah afet yaşanmaz. Ama bu durumda büyük ihtimalle afet olur😞😞
Sinan şu an sonuncuyum. 4 hafta var. Lider bitirirsem bir iddia koy da. Heyecan olsun😌😌
Ben senin için önceki sayfalarda iyi puanlar alacağını demiştim dimi
Yes. Şu an 6.lığa yükseliyorum. 55KARLIGUNLER puan alacak bu hafta sanırım. Ensesindeyim hemen 😜😜
Bir üç puan daha. 😎😎. Alıştım sanırım
KARS MERKEZ
25,3
Artık yükselmez bu. Sanırım 26.7 veya 26.8 açıklanır en yüksek.. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum...
Kars-Merkez
26,6
Çok Bulutlu
Arkadaşlar selamlar. Geçen haftalara nazaran nispeten daha ferah, bazı şehirlerimizin yağış aldığı ve alacağı bir haftayı geride bırakıyoruz.
Öncelikle şunu söyleyeyim. La Nina etkisini yitirdi. Yani La Nina etkisinden çıktık. Sonbaharın 2.yarısına doğru tekrar La Nina etkisi ihtimalleri var. Ki olmazsa yine başlar sıcaklık rekorları☹️. Yarın bununla ilgili konuşuruz. Önümüzdeki hafta için değerlendirme yaparız. Gelecek olan sıcak havayı konuşuruz. Ağustos? İlk haftasından söz ederiz. Sonrası haftaya🙂🏃♂️.... Yarın görüşünceye dek. Hoşçakalın
Whisper O zaman CFS geliyor. 😆😆😃. Bakıp gelem😎
(Edit:Sağlam sistem yokmuş... 😆😆)
Atmosfer sakin olunca foruma pek giresim olmuyor.
Doğal olarak. Kışın böyle mi olur hiç
Forumda bugün bir sessizlik. Hayırdır inşallah. 🏃♂️🏃♂️
Kaç kere vurmuslugumuz var adamları sana yemin ediyorum machine nick li eleman o yayını sildi Duo squad attık bunlara nimo TV de yayın yok şu an 🙂
Vurma la☹️. Ne bileyim. Ben denk geldim. Vurması için bıraktım. Adam rank kasıyor diye. Vursan her şekilde - yiycek. Ben bıraktım 🏃♂️
Sahutt ölmeyi kabullenemeyen biridir ersin yekin
🙂🙂Çok severim kendisini
ArdaAlper neredesin ki dostum?
Hayır,bu konularda uzman olan bir sürü Youtuberden öğreniyorum her şeyi. Onlar tahmin yapıyorlar Nisan gibi çıkması imkansız çünkü Bu yıl kesin çıkacağını belirtiyor oyunun yapımcıları. Eylül Ekim gibi çıkacabilir diye tahmin yapıldı. Hadi Eylül gibi çıkmadı Ekim gibi çıkması çok yüksek bir ihtimal.
Kimleri takip ediyorsun 🙂.. Ersin Yekin'i biliyor musun? :D