Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Teşekkür ederim hocam güzel sözleriniz için. Evet kesinlikle mevsimine göre güzel bir sistem. Temennimiz her yerin güzel yağış alabilmesi
-
Hocam eline sağlık. Katılıyorum yazdıklarına. Genel olarak yağış kıyı kesimleri etkileyecek. Yine de Allah'a bin şükür. Hiç yoktan iyidir. Antalya'nın Toros dağlarına da uzun zaman sonra yağmur yağacak gibi görünüyor. Hatay, Adana gibi kıyı kesimlerin kıyılarında da görülecek yağmura gök gürültüsü ve şimşek de eşlik edecektir. Sizin de belirttiğiniz Lefkoşa, Adana, Mersin, Kahramanmaraş ve Antalya'nın iç kesimlerinde de yağış geçişleri görülecektir. Zaman zaman gök gürültüsü bu bölgelerde de yağışa eşlik edebilir. 🙂
-
Izlanda istersen 0 dan başlama. Elimde boş bir G maile bağlı bb 9 hesap var. Sadece duvarlar basılmamış. 7 seviye. Sana verebilirim. Onda oynayamıyorum zaten. Eğer istiyorsan özelden yazayım.
-
Twitterda korkutan görüntüler var gerçekten. Allah korusun ya😔😔
-
Ne? 552 mm? 24 saatte!? Korkutucu görüntüler bu sefer Çin'den.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sivas kışın - 30 görür, bugün 40 görmüş. 70 derececik ufak oynamalar😆😆
-
Izlanda klan sağlam 5 hesabım var.😆😆 KB 13 (Bağış hesabı) 12 11 10 9 hesaplarım var 😜😜. Kasıyorum arada. Gel buyur.
-
Clash of clans klanınızın adı neydi bende başladım bugün oyuna

Bana ID at alam seni klana🤠🤠
-
49.1 olarak kayıtlara geçti. Türkiye'nin en yüksek sıcaklığı
-
-
Irının resmi sitesinde vardı ama adblockersız gir yoksa görünmez
Adblocker nedir acaba? 🤔
-
Selamünaleyküm, hayırlı sabahlar..Kurban Bayramımız mübarek olsun
Derileri bu sene ben topluyorum ona göre

Allah kabul etsin kurban ve ibadetlerimizi
Ve aleyküm selam dayı. Bayramın mübarek olsun. Ellerinden öpüyorum 😘.
-
-
Soğuk ataktan sonra sıcaklıklar yine yükselecek gibi görünüyor özellikle ayın sonuna doğru havalar mevsim normali üstü sıcaklıkta olabilir.
Biz de bundan korkuyoruz☹️☹️