Şimdilik çok uzatmak istemedim. Uzatacak ve detay verecek pek bir durum yok çünkü. Gelişme olursa detaya gireriz. 🏃♂️🙂
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese selamlar sevgiler. Öncelikle Kurban Bayramınız mübarek olsun. Allah kabul etsin herkesten inşallah. Saat 2.10
Şimdi bitirdim çalışmayı. Ancak bu saatte yazabiliyorum. Çok yoğun geçiyor bu zamanlar. Bayramda hava nasıl olacak? Sıcaklara ne zaman bir ara vereceğiz? Bahsettiğim yağışlı ve serin sistemde son durum ne? Hepsinden sırasıyla bahsedeceğiz. Öncelikle bayram havasıyla başlayalım isterseniz.
Bayram Havası
Bayramda genel olarak sıcak ve sakin bir hava kendini hissetirecek. Bayramın ilk gününde birkaç derecelik bir düşüş sonraki günlerde ise çok stabil bir hava bizlerle olacak. Bölge genelinde 35 36 dereceler görülecek. Bu yüzden öğlen 11- 16 arasında güneşin altında fazla kalmamak gerektiği konusunda uyarımızı yapalım.
Peki Sistem?
Bölgenin doğusu için, Açıkçası sistem takip ettiğim ve beklediğim gibi görünmüyor şu anda. Gelecek olan bir yağış var. Ancak kıyılarda kalıyor. Kıyı kesimlerde kısa süreli yerel sağanaklar bırakıp hemen bölgeyi terk ediyor. Bölgenin Doğusu için uzun zaman sonra umut vadeden bir sistemdi. Ancak yağışın büyük çoğunluğu Deniz'e düşecek gibi görünüyor. Bölgenin batısı için ise, Batı iç kesimlerde yağış oluşumu var. Ancak Antalya, Mersin merkezde de yağış maalesef görünmüyor. Görülse bile çok yerel ve kısa süreli olacak diyelim. Şimdilik noktayı koyalım. Herhangi bir gelişmede tekrar görüşünceye dek kendinize çok iyi bakın. Sağlıkla kalın. 🙂🙂
-
İyi bayramlar Ömer 'im. Eline emeğine sağlık. 👏🏻👏🏻
-
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler sana ve herkese. Bu aralar aktiflik az. 🏃♂️🏃♂️
-
Sinan başkan bence kış liginde eski format çok daha iyiydi. Bu da benim fikrim. Bir istasyon, herkes tahminini yapacak.
Örn 19.6 tahmin
Ölçülen 19.5 15 puan tarzı.
Hafta hafta. Bu şekil daha çok hoşuma gitmişti.
-
Sün ölçülen en yüksek sıcaklık uzun zaman sonra Güneydoğu'dan farklı bir yerde ölçülmüş.
Eskişehir, Mihalgazi, MİHALGAZİ 45,3 -
Sabah 4 te kalktık. Saat 13 te bir yattım. Şimdi kalktım daha 😃😃🏃♂️
-
Akşam oldu. Neredesiniz da? 😂
-
Hayırlı sabahlar herkese. Bayram öncesi fazladan mesai yapıyoruz 🏃♂️🏃♂️😂
-
Tahmin yazacaktım. Ancak hala modeller tam belirleyemedi yağış durumunu. O yüzden şu anlık tahmin işini yarına bıraktım. Bir kararsızlık var gibi modellerde. Yarın akşam tekrar bakacağım 🏃♂️
-
Bir üç puan daha yazmanızı rica edeceğim Sinan Bey 🔥🔥😎
-
Ben Adana'da az mı kaldım yaz tatilinde 3 ay boyunca çektim o sıcaklardan 🙂
Sen sadece 3 ay. Geçen Eylül ayında 46.8 derece ölçtük burada. İncirlik üssü 48.9 ölçtü. Biraz daha artsa Türkiye rekoru geliyordu🤠🤠🏃♂️
-
İddialıyım dışarısı 40 derece olsa kolay kolay bunalmam alıştım çünkü
Valla Akdeniz'de yaz genellikle bu tarz sıcaklarla geçtiği için başka şehire gittiğim zaman sıcak sıkıntısı değil, soğuk sıkıntısı yaşarım😃😃🏃♂️
-
Antakya'da şu an hissedilen sıcaklık 40 dereceyi geçti.
-
Günaydın,hayırlı sabahlar herkese.
Günaydın dayım benim. Sana ve herkese hayırlı sabahlar