Pazar günü haftalık tahmin yaparız. Güzel haberler de verebiliriz. Yağış ihtimali var demiştim çok önceden ay sonuna. Biraz daha belirgin hale gelmeye başladı o sistem. Sıcaklıklar önce 5 6 derece artacak. Sonrasında 10 dereceye yakın azalış var. Tüm detaylar Pazar. 😉
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
22 Ocak 2022 Türkiye'nin tamamında ağır kış koşulları yaşanacak. İstanbul'a yarım metre kar haricinde - 10 dereceye yakın sıcaklık olacak. Çoğu kentte diz boyu kar olacak. 😎😎🤠🏃♂️
-
Izlanda > Twitter'daki hava kahinleri🤠🤠
-
marketteki kasiyer kiza nasıl arkadaşlık teklif ederim
@Yusuf bu bir hava sitesi, ona göre yazalım demek istedi. Mesela Salih. Kaşınıyor. Sezonun ilk banı da hiç uzak değil gibi Whisper 🏃♂️
-
Modeller göstermeye başladı sistemi dediğim gibi
Ay sonu sistemini mi?
-
Görev tamam 😜😜
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Salih başlama yine 🤦🏻♂️😃
-
Milli takım genel olarak kötüydü ama herkes suçu kenana yıktı. Bence on numara rotasyon oyuncusu özellikle saçma yabancı kuralından sonra yerinde transfer 11'i zorlayabilecek bir isim benim gözümde
Suçu Kenan'a yıkmadı kimse abim. Suçlu Şenol Güneş'in eski kafalı futbol zihni. He Kenan Karaman kazma mı? Kazma 😃. Sergen oynatır ama bu oyuncuyu. Ve yabancı sınırlaması da var. Bilemedim. İnşallah yararlı olur
-
Hatay'da 2 farklı noktada çıkan yangın rüzgarın etkisiyle hızla etki alanını büyütüyor. Görseller Merkez'de bulunan Habib-i Neccar tepesi ve Hassa'dan... 😔😔😔
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
İstanbul ilk kar 22 12 2021
Dağlara ilk kar Ağustos 29
Hatay kar yok
Yılbaşı ülke sistemi
Rez alın🏃♂️🏃♂️
-
Aha buldum konumu. 🏃♂️🏃♂️😃
-
Amerika'da nasıl kasırga mevsimi varsa bence Türkiye için de Doğu Karadeniz'e sel mevsimi adı altında ek önlemler alınmalı
Kesinlikle önlem alınması gerekiyor. Ancak birkaç saatte 200-300 kg yağıl düştüğü zaman alınan önlemin hiçbir önemi kalmıyor. Yıkıp geçiyor
-
Eline sağlık mustafa28
-
Rizede vefat sayısı 6 ya yükselmiş......
-
Kenan Karaman resmen Beşiktaş'ta.
Acın acımızdır Beşiktaş 🏃♂️😃