Kanada da hav sıcaklığı 50 derece olmuş en az 63 kişi ölmüş Adana 55 dereceleri görüyor beee =D
Aynı şeyi yazacaktım. Alışkın değil adamlar. O yüzden olabilir ya.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKanada da hav sıcaklığı 50 derece olmuş en az 63 kişi ölmüş Adana 55 dereceleri görüyor beee =D
Aynı şeyi yazacaktım. Alışkın değil adamlar. O yüzden olabilir ya.
Akıyo bu akşam maaşallah CFS abi😃
Whisper eline sağlık dayım☀️🏜️
Hayırlı akşamlar, Afyonkarahisar'dayım gece battaniye ile uyuyorum.Bu şehir bir harika.
☹️
Var mı böyle başkan bir de şampiyon yapsa takımı tadından yenmez
Rahmetli dedem Trabzonsporluydu. O yüzden severim Trabzonsporu. Şampiyon olabilir bu sezon. Ben sürpriz bekliyorum
Bir de rahatsız etmiyor diyemezsin. Dışarı çıktığın zaman yanıyorsun. Arabaya bineceğinde de önce klima açılıyor bir 5 10 dakika. Arabayı soğutmak için.
Nem az olduğu zaman rahatsız etmiyor 30-31 derece arasındaki sıcaklıklar görüyorsunuz işte.
Sen gel Adana, Hatay veya Mersin sıcağında bir gün geçir. Araba bugün 43.7 ye kadar çıktı🏜️
Trabzonspor PSG’ye hazırlık maçı teklifinde bulundu fakat Fransız kulüp 250 bin Euro ve tüm masrafların karşılanmasını istedi
+ Akşam yemeği hamsi tava. Üstüne 1000 tane Trabzon formasına bağlar Ahmet Ağaoğlu 😃😃. PSG ye
Rakım 740 Belen'deyiz. Tüm Antakya ayaklarımızın altında. Mükemmel manzara yav. Özledim yemin ederim
Abi var ya. Hatay'da gidiyoruz. Arsuz sahile. Keşke gitmeseydik.. 😃😃. Yakıyor güneş. 34,4 sıcaklık ölçmüş MGM. Halt etmiş. Araba 42.1 diyor😨😨🔥🏜️
IOD nedir acaba? Izlanda
😨😨 #MUĞLAYANIYOR
Aha Penaltı 🏃♂️🏃♂️
Pogba 🔥