Aşağıdan gelen siyahlara bak. 😨😨🏃♂️🔥
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güzel güzel
Valla bence de güzel. 1 senede üstüne ne katarsam bu netin. Yeterli. Sağlık bölümü istediğimi söylemiştim. Şu an 100 k diyorum 😃😃🏃♂️
-
Bu arada TYT sınavını çözdüm. 2 saat 15 dakika süre ayırdım
Türkçe'de 26
Matematik'te 24
Fen 18
Sosyal de 14 tane yaptım.
Yanlışım Türkçe'de 1, Fen 2 ve Sosyal'de 1 tane var. Süre sınırı koymasaydım Matematik'te en az 8 9 tane daha çözdüm sınav sonrası. Türkçe'de 20 çözüp Matematiğe geçtiğim için yetişmedi kalanı.
Ama sınav yapa yapa, süre sıkıntısını aşacağımı düşünüyorum.
-
Hayalperest bana birini hatırlatıyor 🙂
Hadiii😃 Salihreis is back🏃♂️
-
Izlanda yazdıklarının %80 ini anlamıyorum 😃😃
-
Başlayalım 😎😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler herkese, nasılsınız? 🌸
Hayırlı günler. Biz çok iyiyiz. Sizler nasılsınız?
-
Sarp Özdoğan eline emeğine sağlık. Güzel bir tahmin olmuş. 👏🏻👏🏻
-
Izlanda eline emeğine sağlık. Abone oldum👏🏻
-
Ben
Benim klana beklerim. ID verirsen arkadaşlık isteği atayım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aktif oynayan var mı?
-
Arkadaşın sorusunu cevapladığın için teşekkürler mehmet ali spora başladım bi yorgunluk var anlatamam arkadaşlar bundan sonra finallerimi de atlattım geçtim allahın izniyle artık beraber daha sık şekilde görüşeceğiz inşallah sıcak ataklardan tutun serin ataklara

Ne demek abi... Yoğun olduğunu bildiğim için cevap vermek istedim. İnşallah beraberiz artık😎😎🔥
-
Ama çok yağmaz değilmi inşallah aşırı bi yağmur yoktur
Hayır çok aşırı bir yağış görünmüyor. Bahar yağmuru tadında bir yağış 🙂
-
Bu sınavla birlikte ayt'ye kalmadan bayağı bir kişiyi toptan elediler ben sana öyle söyleyeyim. Bu arada matematikteki neredeyse her soruyu problem ve okuduğunu anlamaya dayalı olarak sormuşlar. Bazıları türkçe sorularından bile daha uzundu.
Eski nesil sadece bilgi gerektiriyordu. Yeni nesil diye bir şey çıkardılar. Artık yorum da gerektirmeye başladı. Son birkaç yıldır hem soru üzerinde yeterli bilgin olması gerek, hem de yorum yapabilmen gerek. E üstüne bir de bu kısıtlı süre içerisinde. Gerçekten kolay değil.
-
Hayırlı akşamlar herkese. Yarın 2.sınav var. Girecek olanlara başarılar diliyorum. Bakalım ben de merakla bekliyorum şu TYT Matematiği. Çözmek için sabırsızlanıyorum.