Disslike olsa atardım :D
Hain Eren ☹️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDisslike olsa atardım :D
Hain Eren ☹️
Sen bir kere hata yapsan ben 2 tahminide tuttursam 30 40 puan alıyordum zaten bonus 12+12den 24 geliyordu o yarışmada bunuda belirteyim
Yav her neyse işte. İkinizi de tebrik ediyorum. Yarışmalarda hakkınızla 1.oldunuz. Kolay değil. Helal olsun. Şimdi Akdeniz konusuna girip bana beğeni atın. 😃🏃♂️
Yarışmada 1.olmak bizleri meteorolojide bilgili göstermez bilgiyi kanıtlamak içinde üyelerin şahsi tahminleri mevcut
🙂👀👏🏻
Sinan gruptan çıkma ihtimalim var mı!?
Günaydın
Bugün 40 görecek miyiz?
Daha iyisi yok
Ulan Eren 😃
Sanırım 3 puan almışım. 😃😃. Adam 173 derece yazmış puan almam için. 🔥
Fenerbahçe bu yıl ilk 3 e giremez sebebi ise eğer Ali Koç ve Aziz Yıldırım birbirleriyle uğraşmaya devam ederlerse takım 2.plana düşer bana göre ve sıkıntı olur
O sözlerden sonra artık
Hiçbir alakası yok. Mustafa Cengiz salladı her yere. Ne oldu bir sonuç çıktı mı? Böyle sallamalar uçmalar kaçmalar olur hep. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe'deki başarısızlıktan memnun değil. O yüzden bu şekilde tartışmalar çıkıyor. Ama pek bir önemi yok.
Tekrar söylüyorum:
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ne olursa hangi koşulda olursa olsun her sene şampiyonluğa oynar. Bunu kimse engelleyemez. Bu saydığım takımlar sadece futbol kulübü değildir. Aynı zamanda Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarıdır.
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Yorum Konusu
Bir şeyler yazdık, Temmuz'dan da az biraz bahsettik. Girip bakın bakalım. Dünden beridir yazıyom. Bir beğeni de atarsınız 😃🏃♂️
Beğeni atmayı unutmayın da. Elinize mi yapışacak🏃♂️
Eline emeğine sağlık Sahutt
Güzel olmuş abim :alkıs:
Teşekkür ettim ❤️
Herkese selamlar sevgiler. Bir haftalık tahmin yapacağımızı söylemiştim dün. Ancak hem haftalık tahminimizi hem de Temmuz ayı ile ilgili ufak tefek görüşlerimizi ve Temmuz ayında bizleri neler beklediğini birlikte hazırlamaya karar verdim. İsterseniz şöyle bugünlere bir göz atmaya başlayalım öncelikle...
Bugünlerde havalar epey ısındı, ve yaz normallerine geldi. Hatta özellikle bugün birçok yerde normalleri aştı. Bunu bekliyorduk zaten. Geçen haftaki değerlendirmede bu sıcaklardan bahsetmiştim. Öncelikle bu hafta bütün bölgede deniz havası var. Sahiller tıka basa dolu 😃. Ancak bu bir hafta hatta belki de daha uzun bir süre artık saat 12 ile 16 arasında güneşte kalmak sıkıntı yaratır. Şapka ve güneş gözlüğü yanınızda olsun. Sahilde olanların zaten güneş kremleri yanlarındadır.🌡️☀️
Peki ya Temmuz?
Genel olarak Temmuz ayında bölge genelinde mevsim normallerine yakın bir hava bizleri bekliyor olacak. Elbette bu demek değildir ki hiç sıcak veya hiç serin ve yağışlı hava gelmeyecek. Dalgalanmalar kesinlikle olacak. Ve elbette bu dalgalanmalar sayesinde yer yer kuvvetli sağanak yağmur hadiseleri de kaçınılmaz olacak. Genel olarak Temmuz Ağustos hep sürprizlere açık zamanlar olduğu için, gelen sağanak yağışların nasıl maddi hasara, keza can kayıplarına sebep olduğunu hepmiz az çok haberlerde veya başka yerde görüyoruz. Geçen seneden de hatırlarsınız. Antalya'da can kayıplarımız vardı. Özellikle Çiftçiler inanılmaz maddi hasara uğramıştı. Bu kuvvetli yağışlar bu dönemlerde çok sıkıntı yaratabiliyor. Ve bu Temmuz ayında da bu şekilde hasar bırakabilecek bir doğal afet yaşanması mümkün. Sıcaklık dalgalanmalarına bağlı olarak. İnşallah gelecek olan yağış veya yağışlar herhangi bir can kaybına veya maddi hasara yol açmaz.
Kısaca bu ay sürprizlere açık görünüyor....
Durumlar kısa ve öz şekilde böyle. Bir sonraki tahminde görüşmek dileğiyle. Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Sağlıkla kalın. Hoşçakalın🙂
Sabahtan beridir ter döküyorum bu nedir böyle
Yok yav. Ne güzel hava. :snowboard: ![]()
Güzel açılışlar gerçekleşti bu arada. Beğendim ben.