Hissedilen 2000 dereceleri zorlar 🥵
Hatay 3500 4000 civarında 🏃♂️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHissedilen 2000 dereceleri zorlar 🥵
Hatay 3500 4000 civarında 🏃♂️
Sahutt stadyum şahane görünüyor..TV de canlı açılışı var.
Hem de nasıl.....
Ama biz cüzi miktarda ödüyoruz dediğin gibi onlar bedavaya tıp, dişçilik ve eczacılık okuyabiliyor. İşsizlik konusunda katılıyorum sana ama orada haklısın
Katar ile kıyaslamayı pek mantıklı bulmuyorum ben. Dünyanın en zengin ve sayılı petrol ülkelerinden.
Türkler de gayet cüzi bir miktarda Ukrayna'da sıradan bir puanla tıp okuyabiliyor. Her şeyden şikayetçi olmayıp elimizdeki fırsatları değerlendirsek aslında, olaylar hiç bir şekilde bu noktalara gelmez. Türkiye'de okuyup, emek verip işsiz kalan bir kişi bile yok. O işsiz olup her şeyden şikayetçi olan adam ne yapıyor mesela? Adama istediği bölüm gelmemiş, çok alakasız, sırf okumak için bir bölüm okumuş, sonra işsiz.... Ne olmasını bekliyoruz ki?
Bizde 29 a koşuyoruz şu an
Hava şimdiden 28 derece
Reis o sıcaklığa bizde soğuk diyorlar 😆😆🏃♂️
Temmuz ayı ile ilgili tahminlerimi Pazar gecesi paylaşacağım. Az önce bakınmaya ve tahmini hazırlamaya başladım. Fırsat olursa yarın akşam haftalık değerlendirme de yapacağım 🙂👀
Yarına aldım Biontech randevumu
Hayırlara vesile olmasını diliyorum. 🙂🙂
Termometre bütün gün güneşi görüyor. 43 dereceymiş🔥🔥🏃♂️
Daha hava + 978 derece olmadı sizin orada olsun hele
Aman aman. İyi böyle 😃
![]()
Sonunda yav
Sanki hava 372 Derece sıcak
Bizde niye sıcak olmuyor yav 🏃♂️😂
He üstelik bu da KAP'a bildirilmeyen İrfan Can Kahveci'nin KAP bildirimi
Aziz Yıldırım'ı seviyordum. Gerçekten Fenerbahçe için her şeyini verebilecek ve vermiş bir başkandı. Bu saçma ve anlamsız konuşmalar çok ama çok gereksiz olmuş. Adeta soğudum adamdan
Bu adam 16092 oy aldıysa en büyük sebebi para değil Aziz Yıldırım’dır. Fenerbahçe’yi başarısızlığa, maddi sıkıntılara, taraftarlar arasında bölünmeler kimin döneminde başladığını çok iyi hatırlıyoruz. Ali Koç’un Aziz Yıldırım'dan başarısız olduğunu düşünmüyorum. Sportif anlamda birtakım sıkıntılar oldu. Ancak bu Aziz Yıldırım'ın bu şekilde haddini aşarak konuşmasına sebebiyet vermez. Hiçbir yapıcı yorum göremedim. Tamamen seçimde uğradığı hezimetin acısını çıkarmaya çalışıyor gibiydi. İyi ki de Ali Koç seçimi kazanmış.