Herkese selamlar. Okul 2 hafta ara vermişken biraz forum ve bölge konusu ile ilgileneyim dedim. 🙂. Öncelikle son 5 yıla göre sıcaklık açısından çok güzel bir Haziran ayı geride kalıyor yavaştan. Bu haftalık tahminimi bu akşam paylaşacağım. Temmuz ayı ile ilgili ufak tefek öngörülerimi de pazar akşamı paylaşmayı düşünüyorum bir sorun olmazsa. Sağlıcakla kalın🙂
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Whisper Sergen Beşiktaş'ta kalmazsa bir Fenerbahçe'li olarak ben de üzülürüm. Kalmayı hak ediyor bence. Sezon başı Beşiktaş'ın futbolu ile sezon sonundaki futbol kıyaslanamaz bile. Çok emek verdi Sergen. İnşallah devam eder.
-
Hadi Sergen Yalçın Beşiktaş ile devam etmeyeceğim demiş. Konu nasıl Fenerbahçe'ye gelmiş yine? 😃😃. Sergen kaç puan öndeyken 1 golle şampiyon oldu. Az daha veriyordu şampiyonluğu. Kaç puan geriden gelen Emre Belözoğlunun suçu ne o zaman da Sergen'i isterler? Aklım almaz.
-
Hayırlı geceler olsun herkese
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Benim favorim 3 😯😯
-
21 Haziran. Resmi bir şekilde kuzey yarım kürede yaz , güney yarım kürede kış başladı ☹️🔥🔥☀️☀️🌡️
-
Hayırlı günler herkese..
Kapalı bir hava var ve hafiften de "ben geliyorum"der yağış.
Hayırlı günler sana ve herkese dayım.
-
Cehennem ateşi ahirette olur diyen Sezen Aksu Hatay’a hiç gelmemiş galiba. 😃😃🏃♂️
-
Bence alacaksın anket mi açsak acaba .
Aç aç🏃♂️
-
Yani her hafta acaba bu hafta kime yenilecem diye bakıyorum. Bu nedir yahu
-
Sinan hayır alamayacak😃
-
Rakiplerim tahmin yapmasa ben yine puan alamam😯
-
Nasıl puan alınmaz
Çok iddialıyım. Şu an Bayern München'i verin bana. Ancak tatmin eder. Bu nedir kardeşim. Giriyom tek tahmin yapıp çıkıyom. Bakıyom rakip uçmuş -
Bir tayfa var. Foruma Accuweather tahmini yayımlanınca geliyorlar. Mart biterken foruma 7 8 aylık ara veriyorlar😃😃
-
Dün Antalya’da Kaş ilçesinde gerçekleşen sağanak yağış yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bırakmış😯😯.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tarih - 17 06 2021