Önümüzdeki uzunca bir süre de bölgemizin Doğusu için yağış beklentisi yok gibi. Kesin konuşmamak gerekiyor elbette. Ancak bölgenin iç kesimleri önümüzdeki günlerde de yağış alacak
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bugün Hatay için en fazla çisenti olur dedik.. Öyle de oldu. Ancak Pozantı'dan video attı dayım. Güzel yağış düşmüş. Batı Akdeniz'de de Döşemealtı, Manavgat ve Serik tarafında güzel bir yağış geçişi olmuş. 30 mm ye yaklaşan hatta geçen yerler olmuş.
-
Bugün Gökgürültülü sağanak yağış beklenen Hatay'da ara ara kara bulutlar kümelendi. Heyecan yaptık belki yağış bırakır diye.
Sonuç:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eren yararlı bilgiler. Teşekkür ederim. Eline sağlık 👏🏻
-
Hatay'da bilmem kaç gün sonra 2 damla yağmur çiseldi. Keşke şöyle birkaç saat durmadan şiddetli bir şekilde yağsa. Ama pek mümkün görünmüyor. Hava durumu siteleri biraz abarttı yağışı. Gök gürültülü sağanak verdiler de. Öyle bir şeyin mümkün olmadığını söylemiştim☹️☹️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Asi Nehri kurudu derken mecazi anlamda değil. Gerçek anlamda kurudu. İneklerin otlatıldığı yer Asi Nehri 🙁🙁
-
-
Bende kitapları sipariş ettim hadi bakalım 😀
Başarılar dostum. Sorun vs olursa atabilirsin🙂
-
Yarın bölgemizin doğusunda hafif yağış geçişi ihtimali var. Yerel sağanak yağış geçişleri görülebilir Doğu Akdeniz'de. Hatay, Adana, Osmaniye genelinde.
-
Başarılar sana ve tüm genç arkadaşlara.
Sizler yaparsınız ben inanıyorum hepinize de.
Sağ ol dayı. Yaparız evelallah. Sağlığımız sıhhatimiz yerinde olduğu sürece bir sorun yok
-
Bugün itibariyle sosyal medya ile bağlantımı kestim (instagram :&). Günlük 28 dakika ortalama İnstagram'da geçiyormuş. PUBG mobile bırakalı 1 ay oluyor hemen hemen. Onda günde yaklaşık 4 saat geçiriyordum. Oynamıyorum artık. Tamamen sınav moduna girdim. Allahın izniyle istediğimiz sonucu da alırız inşallah. Daha 370 gün var. 370 günde Roma'yı fethederiz, 😃😃
-
Selamlar herkese. Hayırlı akşamlar diliyorum. Derslerin yoğunluğu, okul cart curt derken bir tahmin, bir değerlendirme bile yapamadık. Bugüne nasip oldu. Zaten tahminlik pek bir durum olmadı. Haziran ayı için geniş bir tahmin yapmıştım geçen günlerde. Şöyle baktığım zaman gerçekten uğraşmaya değen bir tahmin olduğunu söylemeliyim. Gayet başarılı ilerlediğini söyleyebilirim. Ülkemiz coğrafyasına ineceğini beklediğim bir soğuk hava dalgasından da bahsetmiştim. Şu an çok konuşulan dalgadan🙂.
Şahut kardeş bize ne anlatıyon? Ne tırı vırı yaptın demeden sadede geleyim. 😃. Haziran geneli için tahmin yaptığımdan dolayı haftalık tahmin ve değerlendirmeleri için pek zaman ayırmadım. O tahmini yazarken de ekstra bir durum olursa eklemeler yaparım gerekirse tahmini güncellerim dedim. Hiçbirini yapamama gerek kalmadı
Tam isabete yakın bir tahmin olmasından dolayı.
İyi ki bir tahmin yaptın sen de. Altı üstü Haziran ayı. Sıcak kurak geçer de geç demeyin😃. Gerçekten ilk defa aylık tahmin yaptım. Ve çok zaman harcadım.
Uzun lafın kısası ilk defa yaptığım aylık tahmin şu 2 haftalık süre içerisinde gayet başarılı. Allah utandırmasın....
-
Ben yarışmada mesaj düzenledim onu göremeyen var mı
Ns yaptın başkan?
-
Hahahahhaha yarıldım ya =D
Belki şampiyon olamam ama bazılarını şampiyonluktan edebilirm 😎😎🔥
-
Ben niye Şampiyonlar Ligine giden türk takımı gibiyim☹️🏃♂️