Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Önümüzdeki uzunca bir süre de bölgemizin Doğusu için yağış beklentisi yok gibi. Kesin konuşmamak gerekiyor elbette. Ancak bölgenin iç kesimleri önümüzdeki günlerde de yağış alacak

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bugün itibariyle sosyal medya ile bağlantımı kestim (instagram :&). Günlük 28 dakika ortalama İnstagram'da geçiyormuş. PUBG mobile bırakalı 1 ay oluyor hemen hemen. Onda günde yaklaşık 4 saat geçiriyordum. Oynamıyorum artık. Tamamen sınav moduna girdim. Allahın izniyle istediğimiz sonucu da alırız inşallah. Daha 370 gün var. 370 günde Roma'yı fethederiz, 😃😃

Selamlar herkese. Hayırlı akşamlar diliyorum. Derslerin yoğunluğu, okul cart curt derken bir tahmin, bir değerlendirme bile yapamadık. Bugüne nasip oldu. Zaten tahminlik pek bir durum olmadı. Haziran ayı için geniş bir tahmin yapmıştım geçen günlerde. Şöyle baktığım zaman gerçekten uğraşmaya değen bir tahmin olduğunu söylemeliyim. Gayet başarılı ilerlediğini söyleyebilirim. Ülkemiz coğrafyasına ineceğini beklediğim bir soğuk hava dalgasından da bahsetmiştim. Şu an çok konuşulan dalgadan🙂.

Şahut kardeş bize ne anlatıyon? Ne tırı vırı yaptın demeden sadede geleyim. 😃. Haziran geneli için tahmin yaptığımdan dolayı haftalık tahmin ve değerlendirmeleri için pek zaman ayırmadım. O tahmini yazarken de ekstra bir durum olursa eklemeler yaparım gerekirse tahmini güncellerim dedim. Hiçbirini yapamama gerek kalmadı

Tam isabete yakın bir tahmin olmasından dolayı.

İyi ki bir tahmin yaptın sen de. Altı üstü Haziran ayı. Sıcak kurak geçer de geç demeyin😃. Gerçekten ilk defa aylık tahmin yaptım. Ve çok zaman harcadım.

Uzun lafın kısası ilk defa yaptığım aylık tahmin şu 2 haftalık süre içerisinde gayet başarılı. Allah utandırmasın....