Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Danimarka Futbol federasyonu" karşılaşma 21.30 da kaldığı yerden bbaşlayacak'

Neden oynarlar ki?

Saçma sapan şeyler

O şeydir ya. Durumu iyi diyedir. Yoksa bir oyuncu sakatlandığında maç devam eder yani. Bu durumda allah korusun, ölüm tehlikesi olduğu için bu şekilde oldu. Ama futbolcular psikolojik olarak oynayabilirler mi? Hiç zannetmiyorum

Benim tahminim Türkiye grupta ya İsviçre maçını kazanır 3.çıkar. Ya da 4.bitirip elenir. Beklentiler çok yüksekti Türkiye'den birçok kişi tarafından. Maalesef futbol oynaması lazım öncelikle takımın. Hazırlık maçları da aynı tas aynı hamam. Benim herhangi bir beklentim yok açıkçası.

18 tane pas hatası var Uğurcan Çakır'ın. Bir kaleci için çok abest bir sayı bu bence. Özellikle bu kadar önemli bir maçta. Elbette Altay veya Mert oynasa Türkiye daha iyi futbol oynamayacaktı. Ancak

Mert veya Altay'ı görmek isterim sonraki maçta. He bir de Caner Erkin var. Defans yönü zayıf olan. O kanatta bugün Umut Meraş oynadı. Ne olduğunu gördük. Halil Akbunar, Salih Uçan ve Serdar Dursun'u almamakta da çok ısrarcı. Ayrıca Şenol Güneş'lik bir maç olduğunu da düşünmüyorum. Rakip çok teknik ayaklara sahip. Daha tecrübeli bir kadro ve teknik ekip. Maalesef Türkiye güçlü rakibine karşı zayıf kaldı. Ben bariz bir şekilde bekliyordum bu skoru. Ancak Şenol Güneş'in kararları da dikkatimi oldukça çekiyor. Özellikle Dorukhanı çağırıp Halil veya Salih' i çağırması milli takıma. Çok garibime gitti.

Milli forma altında mücadele ve emek veren futbolcularımızı da yürekten kutluyorum. Emeklerine sağlık.

G. Doğu aylardır yağmur almadı. Ben burada yazan bir tane arkadaş görmedim. Tm İstanbul önemli forumun çoğu İstanbul da yaşıyor ona bir şey demem. Ama tahmin yaparken iki üç bir şey G. Doğu ya değinseniz güzel olur.

Ben arada tahmin yazarken kuraklığa değiniyorum. Akdeniz Karadeniz Güneydoğu fark etmez. Her yer için kuraklığın nasıl bir sıkıntı olduğunu yazıyorum. Arada Akdeniz konusuna uğrayan görüyor

Dostlar selamlar. Haftalık tahmin yapamadık bu hafta. Şu an müsait olabildim ancak. Bir bakayım dedim de. Önümüzdeki çooook uzun bir süreç içerisinde sıcaklıklar bile değişmiyor. Hiçbir hareketlilik yok. Yalnızca Antalya taraflarında yarın ve cuma yağış geçişi görülebilir. Ufak çisentiler halinde. Onun dışında kurak sürece devam☹️☹️. Asi Nehri tam manasıyla kurudu 😔

hayatımda toplasan 6 saat ders çalışmamış insandim ta ki 10.sinifa kadar farklı bir dünya clash of clansta belediye binası 10 dan 11 e geçmek gibi üniversite zeminimi bu yazdan hazirlamaya başlamayı planliyorum.

10. sınıfta sıkıntın olmazsa bence hiç sıkıntı yaşamazsın. Bu yaz TYT kaynağı edin. Özellikle Matematik yüklenirsen. 11 12 konuları zevkli gelir 😃😃. Clash'ta da BB 10 dan 11 e geçmeyi düşünüyorum. Max her şey 😂😂.