Dersler müsaade ederse bu gece, etmezse yarın gece haftalık değerlendirme yapacağım. E artık yarından itibaren 12. Sınıf oluyoruz. Okuldaki 12 lere dün mezuniyet töreni yapıldı. Yarından itibaren son seneye giriyoruz. Fırtına gibi hem de 🌬️😎🔥. O yüzden bu haftalık tahminler biraz aksayabilir. Ben aksatmamaya çalışacağım. Yine de söyleyeyim dedim.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
mehmet civan son mesajını anlamak için 3 kez okudum 🏃♂️
-
Teşekkür ederim , Bizler için uğraşıyorum dedim bir yerde zorluk olsun . İyi oldu mu bu kural acaba ?
Müthiş ⛄
-
Sinan senin kadar TFF uğraşsa Türk futbolu bambaşka yerlerdeydi. Eline sağlık abi. Yeni format güzel olmuş🏃♂️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bugün Doğu Karadeniz'in 2000+ rakımlı yaylalarında tekrar kar yağacak 🌬️⛄
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Açık ara farkla en soğuk senaryo. 0 a inip çok hızlı yükseliyor 850 hpa 🤠
-
AYT denemesinde eve geldim
Matematikte 27
Biyolojide 11
Fizikte 7
Kimyada 2 tane işaretledim
Hedefin ne?
-
La ben yine mi puan alamadım👀
-
Aloo. Şampiyon başlamadan belliydi zaten. Ama Şampiyonluk için puan lazım sanırım🏃♂️🏃♂️.
-
Fizik 90 ın altına inmedi daha
Matematik 95 100 takılır
Biyoloji 100🏃♂️
Kimya 90 95
-
Haziran ayını baz alırsak Hatay da kar alır bu kış
Hatay gayet sıcak geçiriyor😃😃. Geçen senelere göre iyi bir Mayıs Haziran
-
Sahutt Gerçek olma ihtimali %2.575 oda ihtimal
İyi işte. Hatay'ın kışın gelen bir sistemde kar alma olasılığından yüksek 😃😃🏃♂️
-
Izlanda iyi iyi. Tatile kadar başla TYT ye ama. Sıkıntı yaşamazsın başlarsan. Hedefim 20 ile 25.000 arası. Diş hekimliği
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 206 gün var 😃😃🏃♂️