Forumca turumuz yok mu buraya😎😎🤠
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Japonya Toyama ilinde bulunan 2.450m rakımdaki yayla, her sene 6-8m kar yağışı olan dünyanın en yoğun kar yağışılı yerlerinden biridir. Özellikle yüksek kar yığını oluşan yerde 20mlik devasa kar duvarları "kar vadisi" yapılıyor. Her sene Nisan-Haziran arasında görebiliyorsunuz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sene 14 metreyi geçtiği iddia ediliyor kar kalınlığının 😯😯
-
Antakya merkezde hiç yağış düşmedi...
MGM de hiç ölçmemiş. Kuzey kesimlerde yağış olmuş. Özellikle Payas tarafında
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu arada Defne'de yağış olmadı🙂🙂
-
Meteoroloji ne güzel uyarı yapmış Hatay için. Henüz kıyı hariç yağış alan yer yok.. Paylaşmaya gerek duymadım MGM uyarısını. Boş çünkü. Kıyılarda yağış daha şiddetli olabilir. Ama bir aşırılık yok
-
An itibariyle Uludağ kar yağışlı🌨️🌨️
-
@Yusuf kaçırma😃😃
-
Çöl'de böyleyse

Olur olur
-
Sulak yerde büyümüşsün demek ki.

Hatay çölü
-
Sınıfın en kısa çocuğuydum 158 falandım hep dalga geçerlerdi bir yılda 1.78 oldum sınıftaki herkesi geçtim

Ben 2 metreyim😯😯☹️
-
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun
-
Çağrı Erdal Hayırlı teskereler abi. En büyük asker bizim asker... Gözümüz kulağımız sende. Allah yolunu açık etsin...
-
CFS 6258 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ne güzel... Şiir gibi
-
Izlanda ilk attığın gerçek bu arada. Sessizce Hatay'a bak... Kar Kilis'te😃
-
Anlık görüntülerde hafta sonu bölge genelinde gök gürültülü sağanak yağış ihtimali söz konusu. Ancak yağış çok şiddetli görünmüyor. Çok aşırı bir yağış yok. Bu yüzden uyarı yapmaya da gerek olduğunu düşünmüyorum 🙂
-
!! DURMUYORDU
TEKRAR KAR GELİYOR....
GELECEK OLAN SERİN VE YAĞIŞLI SİSTEMDE ADANA'NIN EN KUZEY, MERSİNİN KUZEY VE KARAMAN'IN DOĞU KESİMLERİNDE BİR KEZ DAHA KAR YAĞIŞI GÖRÜLEBİLİR. (+1550 mt.) RAKIMDA GÖRÜLECEK OLAN KAR YAĞIŞI SİSTEMİN ROTASINA BAĞLI OLARAK BİR KEZ DAHA BEYAZ ÖRTÜ BIRAKABİLİR.