Boşver aşkı Clash of Clans hala oynayan varsa onu sev. O sadıktır. Seni bırakmaz😃😃
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
La Lise 1 geldi aklıma. Çok güzel anılarım vardı valla. E biz de artık arkadaş bile değiliz. 🙄🙄.
-
Deli olmasaydım onu hala seviyor olmazdım

Sevme kanka. Fener bak ne yapıyor bize. Her yıl boşa gidiyor. Sev ama böyle deli gibi bağlanma
-
hanginiz daha deli tartismasi yapmayınız 😅
Hangimiz değil 😃
-
1 Nisan da değil ki bugün 😂
Bize her gün bayram 🙂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayallerim suya düştü

Sorun değil benimki yüzmeyi biliyor. Seninkine öğretebilirim👍🏻😃
-
Semih Ö. şakaysa komik. Değilse daha komik😃😃
-
Günaydın herkese hayırlı sabahlar
-
Biz 5 yıldır Avrupa'ya mı gittik niye? Ne başarısı 😃😃
-
Arkadaşlar ilk hafta fikstürleri yanlış olmuş
Acele ettimB Grubunu düzenledim
A ve C Gruplarını da düzenleme yapıyorum Özür dilerim Rakipler değişti
Tamamdır reis. Sen sil bizim tahminleri. Hemen şimdi tahmin başlasın.
-
Izlanda aga ne yapıyorsun ya 😂😂. Merak ettim gidip 7000 saat sonrasına bakacam😂
-
22.5.2021 Mayıs Cumartesi Isparta, Eğirdir, EĞİRDİR En Düşük Sıcaklık
9.9 derece olur.
55KARLIGUNLER başarılar...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sonra birkaç gün sonra tekrar geldi. İlk defa Hatay'da bu kadar kar gördüm. Bir daha da görür müyüm Allah kerim.
(21 22 Aralık, 8 9 10 11 Ocak.) 2012 den daha çok hatırımda kalan bir sezondu. Üstüne 2 sistemde de Harbiye'ye kadar indi kar sınırı. Bu sistemler hariç....
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlk defa son dakika golü yemedik o sistemde. Son 2 3 gün belirdi kar ihtimali. Hava durumu izlerdim. Baktım sabah, karla karışık yağmurlu gösteriyor yarın. Allah dedim😂. Sonra gece 00.55 te Gökhan Abur'u bekledim heyecanla. Hatay ve Gaziantep'te yarın yoğun kar var dedi. Gel de uyu. Heyecandan ne zaman uyumuştum allah bilir..... Kar başladı sonra. Ama nasıl. Göz gözü görmüyor. Çıldırmıştık yav. Muhteşem bir hatıra olmuştu.....
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 🎶Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen? 🙄🙄