CFS diyorsa vardır bir şeyler😃😃
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ve modeller o tarihe bölge geneli sağnak yağış geçişleri vermiş. Ancak Batı Akdeniz'de yağış bölgenin doğusuna göre daha az. Daha yerel görülecek gibi görünüyor. Isparta ve Burdur güzel yağış alacak. Öyle görünüyor. Ayrıca Hatay ve Adana merkezde öteki merkezlere göre daha fazla yağış alıyor şu görüntüye göre
-
Size bahsettiğim soğuma diyagramda da bariz bir şekilde görünüyor... Kırmızı ile işaretledim. Ortalama 850 sıcaklığı 12 13 derece. Yani merkez için konuşuyorum. Yaklaşık 20 derece civarında. Mayıs ayında 40 derece yerine 20 dereceyi tercih ederim. 😃😃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Allah iyiliğini versin. Senin yüzünden 6000 saat sonrasına bakmaya çalışıyorum. 😂😂
-
Izlanda bu yalan bu arada. Hatay sınırda değil. İlk defa içeride😃😃😃
-
Hangi devirdeyiz allah için. Eleştiriyor diye saldırı yiyor. Adamın işi zaten futbol ve futbolla ilgili her şeyi eleştirmek.... Rezillik.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Saldırıya uğramasına sebep olan o konuşma;
-
Dün programda Ultraslan'ı Fatih Terim'i istifaya davet ettiği için eleştiren Uğur Karakullukçu program çıkışı bir grup Ultraslan üyesi tarafından saldırıya uğradı....
-
Selamlar dostlar. Kısa bir değerlendirme yapalım. Az önce güncellemesi tamamlanan modelleri inceledim. Çok sıcak atak görünmüyor en azından. 40 ı geçmeyeceğiz 😃. Hatta ve hatta GFS nin söylediği gibi yüksek yüksek ihtimalle hafta sonuna doğru 8 - 10 derecelik bir soğuma söz konusu. Sıcaklıkları 20 derecelere kadar çekebilir bu soğuk hava dalgası. Beraberinde yağış da getirebilecek bir potansiyele sahip şu anki veriler ışığında. Elbette takipteyiz. Bir değişiklik olursa tekrar bakarız duruma. Ama benim de beklentim hafif bir soğuma ve lokal yağış geçişleri.... Onun öncesinde bir sıcak atağımız var. Sıcaklık çoğu yerde 33 35 dereceye ulaşabilecek hafta içinde. Şimdilik durum bundan ibaret. Detayları aktarmayı sürdüreceğim. Takipte kalın. Sağlıkla kalın. 🙂🙂
-
Zaten Fenerbahçeden kötü takımda oynar
-
Utanma çekinme Messi'yi de yazalım. Olur dimi?

Messiyi hiç uğraştırmayalım. Daha genç o 😃😃
-
Whisper Cristiano Ronaldo ve Zlatan kabulüm. 😃😃
-
Sosa ile Mesut kırmızı çizgimdir😃
-
Yani. Yoksa Sosa var. O devam etsin. Gerek yok Bigliaya
-
FIFA 2021'te Türkiye Ligi'nde ki en güçlü orta saha bunu da ekleyelim.

Öyle evet. Yaşı dedeme yetişmiş