Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Merak edenlere... @EmreTEMUR hocamızın paylaştığı video. Öneririm bir göz atın. 🙂

wriscuttern ülkemizde futbol kardeşlik veya sevgi değil maalesef. Bence kapatalım konuyu. Olan oldu biten bitti. Şampiyon oldu da ne geçti elimize. Aha gene aynı yatağa gidiyoruz. Yarın aynı kahvaltıyı yiyeceğiz. Değişen bir şey yok. Konuyu açıyorum. Ama bu konuyu kapatalım. Uzamasın.... ❤️

Ben yazmam etmem artık. Futbol bitti benim için. Öteki takımların ne yaptığı umurumda değil. Bu sezon takip edemem zaten. Fenere bakarım ara sıra . Ama Hepimiz kardeşiz❤️

Senin fikrindir karışamam ama ben yapılmasınjn rezil rüsva bir hareket olduğunu düşünmüyorum

Benim takımım iyi ki yapmıyor böyle paylaşımlar. İyi ki. İnşallah da yapmaz. Yaptığı an takımıma da laf söylerim. Saçma çünkü. Ben rakibimi yendiğim zaman. Eline sağlık derim. Güzel mücadele derim. Seni yendim hahahahaha yapmam.

O kazanır yok kuş avcısı. O kazanır oyun bitti çocuklar. Bu kuş neler yapmış size de altından kalkmaya çalışıyorsunuz. Yazık ne hale sokuyorsunuz Türk futbolunu. Sadece yazık.

wriscuttern bak dostum. Bunu ilk kim yaptı bilmem. Hatırlarım Galatasaray da aynısını yaptı. O gün de aynı tepkiyi gösterdim. Neden? Şampiyonsun. Şampiyonluğunu kutlamak yerine neden öbür takımlara atıfta bulunuyorsun. Şampiyonluğunu kutla. Galatasaray yaptı. Biz de yapalım. E yapma. Git öteki takımları da verdikleri emekler için terbik et paylaşımında. Sence o şekilde daha çok rakibine karşı üst düzey paylaşım yapmış olmaz mı? Bu paylaşımı yüzünden Beşiktaş'ın iyi futboluymuş, eksik kadrosuymuş bakmam. Rezil bir hareket olmuş. Çocukça bir hareket olmuş. Yazık gerçekten.

Bazı büyük liglerde şampiyonların şampiyonluk paylaşımları......!

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Fenerbahçe'yi mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Başka bahara kaldı. Şampiyon takımı da tebrik etmeyi tercih etmiyorum. Yaptığı paylaşımlar..... Profesyonel bir spor kulübü... Şampiyonluğu ne güzel kutlar. Sayfanın admini 7 yaşında sanırım