İdare eder diyor muşum
güzel kadro reis beğendim ben de daha 100'lük oyuncu yok maşaallah
İdare eder yav 😃😃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİdare eder diyor muşum
güzel kadro reis beğendim ben de daha 100'lük oyuncu yok maşaallah
İdare eder yav 😃😃
wriscuttern şimdilik naçizane kadromuz bu🙂
Ömer 686 033 933 Sahip kimliğim. Sen de gönder saat belirler oynarız
Sahutt kadronu yollasana zahmet olmazsa
Hemen
Benle oynanamamışsın demekki :D
Yarın VS miz var mı?
Ben Pes Mobile oynuyorum. Ama şöyle. Mobilede daha yenildiğimi hatırlamıyorum 😃😃.
Altı üstü 6600 saat kalmış. Bu sistem cepte diyebilir miyiz? Izlanda 😃😃. Hatay sınırda değil 😯😯
Bizim Hatay Çölüne gelecek sezon da kar yağmazsa valla üzülürüm ya. La kaç sistem geldi. Hepsinde nasıl sınırda kalabilir bir yer! 😂😂. Bir sistemde yağışı 15 dakika ile kaçırdık. Karşı mahallede kar başladı. Bizde yağış kesti. Ve sistem bitti. Her yere kar yağdı o sistemde 🤒🤒
Hadiii. Günlük dozumuzu aldık. Kaç gün var ya?!! 😃😃
Erol Cloud hocam seneye Gaziantep'i küme düşürsün. Bak bakalım o zaman ne oluyor 😃😃
Kimseyle o şekilde konuşmam. Birinin benimle öyle konuşmasına da izin vermem.
Ben o anlamda demiyorum ama 1 kere olur neysede kaç kere oldu ve sadece Türk milli takımı için değil aboubakar ve hasicte milli takımda sakatlandı her halta karşı çıkma bu benim görüşüm
Hitap şeklini hiç beğenmedim öncelikle. Benimle o şekilde konuşamazsın
Benim kanaatimce Enes Ünal yerine Muhammet Demir, Mahmut Tekdemir yerine de Berat ve Salih Uçan daha çok hak ediyor milli takımda oynamayı.... Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben Beşiktaştan milli takıma oyuncu gitmesini istemiyorum giden ya sakatlanır yada virüs olur kaç puan kaybettik milli maçlar yüzünden
Hiç mantıklı konuşmuyorsun. Milli maç bu. 85 milyonluk ülkeyi temsil ediyor. Avrupa şampiyonasına da ülkenin en iyi oyuncuları gider. Hangi takımdan olduğu önemli değil. Gidip aslanlar gibi ülkesini temsil etmesi gerekiyor. Hangi kulvarda olursa olsun. Koskoca bir vatan, bir bayrak, bir marş ve 85 milyon insanı da o kulvarda temsil ediyor. Ve senin söylediğine bak....... Hiçbir şey demiyorum....