Dostlar selamlar. Son zamanlarda geçen günlere nazaran biraz daha serin havalar yaşıyoruz. 25 30 derece bandındayız. Görünen o ki bir süre daha allaha şükür 30 derece bandını geçmeyeceğiz. Hatta hafta başı bölge genelinde aralıklarla yağmur geçişleri görülecek. Çok yüksek ihtimalle. Bu çok güzel bir gelişme. Mayıs bitmeden yağış görebileceğiz en azından. Öyle bir görüntü var şu an. Modeller mutabık gibi görünüyor. Sıcaklıklarda da yaklaşık 10 derecelik bir soğuma var. Mevsim normallerinin altına inebilecek sıcaklıklar hafta başında. Hafta sonu sıcaklıklar mevsim normallerinde.... Yaklaşık 27 28 dereceler var şehir merkezlerinde. Çok terletmiyor yani. Bir süre daha terlemeyeceğiz. En azından 1 haftalık süreçte..... Tekrar konuşuruz. Hoşçakalın. 🙂🙂
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bil ki,
Allah’ın çektiğin acı için bir amacı,
Yaşadığın sıkıntılar için bir sebebi,
Ve gösterdiğin iman için bir ödülü vardır...
Yeni güne bismillah. Herkese iyi günler diliyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İyi mi geceler?
-
Biz bu kaleciyle şampiyon olursak guinnes rekorlar kitabında adımızın olması lazım böyle kalecimi olur ya 2 atağın 2 side gol ya topa çıkmaz ya tuttuğu köşeden yer yada önde yakalanır
Goller usta işi. Tertemiz. Ersin ne yapsın
-
Yine Fenerbahçe, yine ölüm kalım maçı. Yine ölen Fenerbahçe.... Yazıklar olsun...
-
mehmet civan sorun değil hocam. İsterseniz silin ve değiştirin tahmininizi. Sorun değil . Ben de değiştiririm belki
-
Bugün 11 Mayıs
2013 yılında Reyhanlı'da meydana gelen ve sivil halkı hedef alan hain bombalı saldırılarda 53 vatandaşımızın şehit olmasına, yüzlerce vatandaşımızın yaralanmasına neden olan o kara gün. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yüreği acılı ailelerine de başsağlığı diliyorum.....
-
Taze taze. Bizim köy mevsim normallerinin çok üzerinde. Karşı köy de aşırı kurak😃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
mustafa28 artan puan cebinde kalsın😃
-
mustafa28 puanları atmışsın. Eline emeğine sağlık. Bu haftadan itibaren yarışmamımızı sonlandıralım. Yarını sayma 1 maç kaldı zaten. Herkes en kötü şekilde az biraz puan aldı. Maksat eğlenmek ve etkileşimi arttırmaktı. Katılanlara teşekkür ediyorum. Bence güzel bir yarışma oldu.
-
Hey Pogba... Come to Fenerbahçe 😃
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
6 mehmet civan Sahutt
Rize, Merkez, RİZE En yüksek Sıcaklık Kaç Derece Olur?
En yüksek sıcaklık 19.8 olur 👍🏻👍🏻
-
Daha Çok Göster
Teldeki güvercin, yalıdaki çapkın
Kaldırımda baygın, sana da günaydın
Şarkıdaki serçe, camdaki teyze
Uykusuz aşık, sana da günaydın.Bana da iyi uykulaaaarrrr.
Bunun arapçası vardı. Aşırı komik 😆😆. Bildiğin arapça okudum.
-
Geçen sene ne beklemiştik Accunun tahminini yav. Birkaç gün gecikmişti.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Her sezon bu tahminle totem yapıyorum.