Ön eleme güçlü takım çıkar sizin şansınıza daha doğrusu tüm Türk takımlarına öyle oluyor
Kim direk katılmayacağını söyledi? 2 puan var aramızda.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖn eleme güçlü takım çıkar sizin şansınıza daha doğrusu tüm Türk takımlarına öyle oluyor
Kim direk katılmayacağını söyledi? 2 puan var aramızda.
Bu arada Galatasaray oraya katılmayı kabul etmez. Mantıklı olun. Hem Türkiye hem de UEFA'dan men edilir. Yüksek ihtimalle orada başarı sağlayamaz... Sonra? UEFAya katılamaz hiçbir şeye katılamaz. Sıkıntılı bir karar..
Kursunlar abi. Şampiyon Fenerbahçe. Şampiyonlar ligi şampiyonu da Fenerbahçe ?
Dostlar tahmin hazırlamadım bu hafta. Hiç fırsatım olmadı çünkü. Zaten önümüzdeki 10 gün güneş dışında hiçbir hava olayı yok. Ufacık yağış geçişi bile görünmüyor
Baktılar Fener şampiyonlar ligine gümbür gümbür geliyor. Adamlar kaçtı. Onlar da haklı yani..... Lan 20 yıl sonra şampiyonlar ligine gideceğiz olana bak. Tövbe tövbe
Şampiyonlar ligi neylerine yetmiyor. ??
İki attı takımını öne de geçirdi lakin 3-2 maçı kaybettiler.Attikları ise yaramadı.
Bu Rodallega bence büyük takımlarda oynayan birsürü oyuncudan hala daha iyi. Trabzonspor'dan Denizliye gittiğine çok şaşırmıştım. Çünkü şimdi Fenerde bile iş yapacak bir kalitesi var. İnanılmaz mücadeleci bir oyuncu. Menajer oyununa geldi biraz...
Çöl sıcağı geliyor...
Yaklaşık 10 derecelik bir ısınmadan bahsediyorum. Şu an zaten hava hiç de serin değil. Yaklaşık 23 derece. Yeni hafta itibariyle çoğu yer 30 35 dereceleri görecek??. Bu süreçte çok fazla dışarıda kalmamakta fayda var.... :coksıcak:
Şimdi terlediğimiz hava sıcak değil bu arada. Hafta sonu ve hafta başını bekleyin??
Günaydın dostlar. Hayırlı sahurlar
Sahurumuzu ettik . Allah kabul etsin herkesten.
Hayırlı geceler abiler. Allah rahatlık versin.
Normalden daha az yemek yedim ?.
İftarımızı açtık Hatay'da. Allah kabul etsin... ????
Beşiktaş Sivas ve Ankaragücünü yenerse fb bay geçecek birde belkide başakşehire puan kaybedecek fark iyice açılır
Başakşehire puan kaybetmez. Ama Beşiktaş bu iki maçı kazanırsa şampiyon olur