Eren Kısmet hayatını kaybetmiş. Çok üzdü bu haber beni. Rabbim mekanını cennet eylesin ?????
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yok artık. 3 hafta 0 puan. Erol Cloud muyum mübarek?
-
Herkese hayırlı günler. Galatasaray maçında Hatayspor'a başarılar diliyorum. ????
-
Nur topumuz tekrar ziyaret edecek bizi

-
Yeni haftada adeta bölgeye yaz geliyor. Yer yer kıyı şehir merkezlerinde 27 28 derecelere ulaşacak sıcaklıklar. Uzun sürmeyecek bir sıcak dalga bu. Hemen ardından Cuma'ya doğru Balkanlar'dan gelecek soğuk ve yağışlı hava bölgemizi de ziyaret edecek. İç kesimler bir kez daha kar yağışı ile karşı karşıya kalabilir. Kıyı kesimlerde 15 dereceye yakın sıcaklık düşüşü de mümkün olacak. Adeta neler oluyor böyle diyeceğiz! Bir günde yaz mevsiminden kış mevsimine geçiş yapacağız. İç bölgeler tarım konusunda sıkıntı yaşayabilir. Detaylar yarın gece ?
-
Sen doğru ol da, varsın sanan eğri sansın. Lakin sakın unutma ki, Sen kendini bir şey sanmadığın sürece, doğru insansın.
-Yunus Emre
Herkese hayırlı geceler. ??
-
Yalan söylediklerini biliyoruz
Yalan söylediklerini biliyorlar
Yalan söylediklerini bildiğimizi biliyorlar
Yalan söylediklerini bildiğimizi bildiklerini biliyoruz
Ama hâlâ yalan söylüyorlar
Alexandr Isayevıch Solzhenıtsyn
Herkese günaydın hayırlı cumalar dilerim. Allah dualarınızı kabul eylesin??
-
Whisper ne güzel bir hikaye dayım
-
Hayırlı sabahlar herkese
Akşam maç saatlerinde başlayan kar yağışı hala devam ediyor.
Maaşallah dayım. Hayırlı sabahlar herkese.
-
En yüksek 16.6
En düşük 3.8
-
Hayırlı sabahlar hayırlı günler
Hayırlı sabahlar abi. Herkese hayırlı günler...
-
Sadece muayene ve randevu için sanırım.Bir şey olmaz tek gider gelir Allah'ın izniyle.
Evet dayı. Randevu için. Bakalım neler söyler doktor.
-
Babamı Ankara'ya uğurladık az önce. Muayene için bile olsa keşke yanında gitseydim diyorum. Kendimi kötü hissediyorum tek gittiği için. İçim bir tuhaf oldu. Allah yolunu açık etsin.
-
Toca_Tr23 kusura bakmayın dün tahmin yapamadım. Bugün yapar mıyım emin değilim. Babamın gideceğini söylemiştim. 22 de çıkacak. Onunla ilgileniyoruz. Kusura bakmayın yetişmezsem de.
-
Toca_Tr23 ne güzel yazmışsın be. Ellerine sağlık