2 hafta 0 puan. Bu 2 hafta bizi şampiyon yapacak. Bakın görün ?
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
artık strese girmeyecek İnşhaAllah fenerbahçe yüzünden
Bu fener adamı hep strese sokar o ayrı mesele. Adam sanki teknik direktör. Buradan oyunculara bağırıp çağırıyor. Küfür ediyor. Ohoo. ??. Şaka bir yana iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ????
-
gecmis olsun sahutt. cok yormayin babayi. onu sinirlendiren heyecanlandiran uzen herseyden koruyun. yaninda cok dikkatli olun. tez zamanda sifa bulur umarim.
Abi adam Fenerli. Stresten nasıl uzak dursun ?. Şaka bir yana son zamanlarda durumu iyi allaha şükür. Bazen çarpıntı oluyor ama. Şiddetli çarpıntılar yaklaşık 15 gündür olmuyor allaha şükür. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim size ve Hasret-i Kar doktor civanıma da çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun
-
Sahutt Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah ??
-
Sahutt geçmiş olsun abim, Allah acil şifalar versin.
Teşekkür ederim dayım. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın. ????
-
Sahutt Allah şifa versin geçmiş olsun
Allah hepinizden razı olsun ????
-
Babama takılan kalp pili olumsuz sonuç verdi. Adana Çukurova'daki doktor elimden daha fazla bir şey gelmez dedi. Pazartesi Hacettepe Üniversitesi'ne gidip randevu alacak. Yeni bir ameliyat için. Kalp pili 90 gün içerisinde kalbe 97 kez müdahale etmiş. ??
Ameliyat dediğim yeni pil takma vs değil. Aslında basit bir yakma operasyonu. Ancak bu pil çok nadir kullanılan bir pil olduğu için her doktor tedavisini yapamıyor. O yüzden Ankara'ya gideceğiz. Adanadaki doktor oraya yönlendirdi. Atlatacak inşallah bu operasyonu da.
-
İyi dilekte bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum??
-
Babama takılan kalp pili olumsuz sonuç verdi. Adana Çukurova'daki doktor elimden daha fazla bir şey gelmez dedi. Pazartesi Hacettepe Üniversitesi'ne gidip randevu alacak. Yeni bir ameliyat için. Kalp pili 90 gün içerisinde kalbe 97 kez müdahale etmiş. ??
-
online eğitimde sayısal derslerini anlayan var mı cidden ? Ben okul derslerine 1 hafta falan girdim bektım olmuyo müfredara göre kendim çalıştım. Aslında şuanda açıktan okumak gibi benim yaptığım okula sadede sınav için gidiyorum
Yaptığın şekil verimli oluyorsa ve bir program dahilinde ilerliyorsan bu fena bir fikir değil aslında. Ben online derslere kesintisiz girdim. Matematikte hiç sıkıntı yaşamadım. Mesela Fizik yapamadım
-

Benim bu dönem online eğitimden dolayı bazı notlarım düşüktü ikinci dönem neler olucak bakalım
Olsun 2.dönem halledersin
-
Fizikten 60 almışım??
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Alırım bir h.o. Bütün dersler girildi.
-
Yağış ne zamana kadar var peki
Yarın akşama doğru tamamen sona erer.
-
Bölge genelinde kar cumartesi gece saatlerine kadar sürecek. Tüm bölgede etkili kar örtüsü mümkün. Sıcaklıklar bölgenin doğusuna doğru gündüz bile sıfır derecenin üzerine çıkamıyor. Gece - 20 ye dayanan yerler olacaktır. Özellikle Cumartesi gece saatlerinde. Şiddetli don ve buzlanmaya, çığ tehlikesine ve yoğun kar yağışlarına karşı uyarımızı yapalım. Dikkatli ve tedbirli olmakta fayda var ?.