Tutmaz mi be merkezde
Yok örtü ihtimali az. Ara ara yoğunlaşırsa belki örtü oluşabilir. Ama önce yağışı alalım. Böyle detaylar yağış başladığı zaman. ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTutmaz mi be merkezde
Yok örtü ihtimali az. Ara ara yoğunlaşırsa belki örtü oluşabilir. Ama önce yağışı alalım. Böyle detaylar yağış başladığı zaman. ?
7,8
Yağışlı
Rüzgar yönü sıcaklığa muazzam etki ediyor. Kuzeyli esmeye başladığında beklenenden düşük sıcaklık değerleri ölçülebilir.
umutlar tükenmek üzeree
Kardeşim üzülme. Sadece biraz sabır. En kötü gece yarısı başlar gibi bir görüntü var. ????
Gem güzel verdi. İlk karlı sistemimiz hayırlı olsun. Yarın gece ve Çarşamba yağış sonuna kadar hafif ve orta kuvvette kar yağışı göreceğiz. Rakıma göre örtü oluşumu olur. Merkezde çok örtü oluşumu beklemiyorum. Olursa 1 2 cm lik bir örtü olur. araba üstleri falan tutar en fazla. CAN hocamızı da başarılı tahmininden dolayı kutlarım. Ben de az uğraşmadım???
GFS çok güzel. Çıktı. Gem çıktısını bekliyorum. Müjde vermek için
8,9
Yağışlı
Nem
%65
Rüzgar Güneyden
8km/sa
Takip eden herkese teşekkürler. ?
Rüzgar kuzeybatıdan esmeye başladı. ??
18 Ocak - 18.25
Yağışlı
jubayl korku yok zaten. Zevkli oluyor sıcaklık takibi yapmak. O yüzden yapıyorum. Bu akşam sıcaklık bu düşüşü sürdürürse ki bu zor. Belki havada kar veya kky görebiliriz. ????
18 Ocak - 18.16
Yağmurlu
Güzel bir düşüş. Çok sert düşüyor. 25 dakikada 1.5 derece düştü. Ha gayret ?
Hadi bakalım. Düşüş başladı
18 Ocak - 18.07
Yağışlı
Bugün bir sürpriz imkansız gibi. En düşük 450 metreye kadar düşer kar sınırı. Daha alt imkansız gibi bir durum. Sıcaklık ne kadar düşerse o kadar iyi. Bu gece çok zor. En fazla kky ye döner yağış
Olacak insallah
❄️❄️❄️
???
Gece uyumayın. Benle kalın ??
18 Ocak - 16.46
Yağışlı
☂️