Bölge genelinde kar cumartesi gece saatlerine kadar sürecek. Tüm bölgede etkili kar örtüsü mümkün. Sıcaklıklar bölgenin doğusuna doğru gündüz bile sıfır derecenin üzerine çıkamıyor. Gece - 20 ye dayanan yerler olacaktır. Özellikle Cumartesi gece saatlerinde. Şiddetli don ve buzlanmaya, çığ tehlikesine ve yoğun kar yağışlarına karşı uyarımızı yapalım. Dikkatli ve tedbirli olmakta fayda var ?.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harunsalman hocam şırnak şenoba köyü 800 rakım kar alırmı
Bu gece kar ihtimali mevcut. Gece yarısından sonra kar değerlerine iniyor sıcaklıklar. 800 rakım saf kar alır. Ancak örtü konusunda emin değilim. Olursa cıvık ince bir örtü olabilir. Harun abimiz bu aralar yoğun olduğundan dolayı cevap vereyim dedim.
-
Toca_Tr23 kış bitti mi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeni sistem yolda. Detaylar pazar?
-
Yani hiç bir şey beklemiyorum zaten
Bu günlerde dağlarımızı bembeyaz görmek hepimizi mutlu eder ama. En azından dağlara yağdı. Ve yağış durumunda da devam edecek.
-
Peki gfs nin akşam kky vermesi gerçekten kendimle dalga geçiliyormuş gibi hissediyorum
Çok bir şey beklememek lazım ya. Akşam bakarız sıcaklığa.
-
Toca_Tr23 tahmim isabetli oldu mu hocam? Nedir durumunuz? Güzel tatmin edici bir örtü olması lazım
-
Az önce çok sağlam bir yağış ve dolu geçişi oldu. Muhteşemdi
-
Sahutt hocam Yayladağına kar mı yağmış
Bende öyle bir duyum aldım. Adamlar model falan dinlemiyor. Pat küt çat ?. Şenköy tarafına yağmış sanırım.
-
İsteyenler gelebilir :alkıs:
:koşma: :snowboard:
-
Whisper gelecek kış yanına tatile geliyom?
-
Allaha şükür şu son günlerde yağış aldık en azından. Yoksa halimiz dumandı
-
Bı ben göremedim şöyle güzel bir kar Şubat'ta yağdı o da hiç tutmadı zaten
Sende yağdı. Burada birkaç kere öpücük attı sadece. Şöyle uzaktan selam çaktı gitti. Yağmadı ama ?
-
hocam gelen kütleler nasıl kar bırakır şuan 9 derece
bu arada 7.30 dan bu yana herhangi bir geçiş olmadı
Gece 23 gibi sulu kar başlar. Yüksek kesimlerde direk kar olarak başlar. Örtü de bırakır.
-
Baran_4856 şayet bir gün buzul çağı olursa bu 1 senede olabilecek bir şey değil. Bir çağ başlangıcından söz ediyoruz. Onlarca, yüzlerce, belki de binlerce yıl sürebilecek bir olay
-
Sahutt hocam kahramanmaraş şayet kar alacak olursa kar yağışı ne zaman başlar acaba
Radar takip edin derim. Gelen her kütle kar bırakır. Birkaç saat önce geçiş olmadı mı? Özellikle sabah saatlerinde. Gaziantep tarafında olmuş