Muazzam bir yağış var gerçekten. Yağış şiddetini arttırdığı an dolu vuruyor
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şimdi karı falan bırakın. 2 saatte 4 kere dolu geçişi oldu?
-
Yani her zaman ihtimal olduğunu biliyorum bende çok istiyorum ama bence kendimizi çok kandırmayalım
Sevgili dostum. Burada kimse zaten kendini kandırmıyor. En ufak ihtimali bile takip etmedik mi hep? Ben zaten hafta sonu bir kayak merkezine gideceğim . Ancak şehir merkezine yağmasını o kadar çok istiyorum ki. %1 ihtimal varsa dahi bunu takip ediyoruz sizinle birlikte.
-
Maraş ve Antep için ihtimaller var bize yok
Meteoroloji dalında yarım saat sonrası için bile sürpriz olabilir. Atmosfer bu. Belli mi olur? ?
-
Hatay merkezde cumaya doğru sıcaklık birkaç kademe daha azalırsa karla karışık yağmur görülebilir. İmkansız değil. Takip etmeye değer mi bilemedim
-
hocam bu yağış 10-20cm arası olur mu sizce

Valla inşallah diyelim. İnşallah fazla fazla alırsınız. Biz bu sene inat ettik merkezde görecez diye. Olmadı ?. Hafta sonu Maraştaki kayak merkezine gideriz artık?
-
kar başladı hayırlı olsun

Hayırlı olsun. İsabetli bir tahmin yapmışız o zaman ?
-
Hocam mis gibi hava var toplanın mangala gidelim ??
Bir günde tüm hava olaylarının yaşandığı yer
-
Yine her yer kar alırken biz izliyoruz. Neyse ki allaha şükür yağış düştü . Coğrafya kaderdir?
-
Gfs Gaziantep'e kar vermiş bende dedim hatay'da durum ne ama pek değişim yokmuş
Ancak yine de sürprizlere açık bir sistem. Yaşa gör sistemi
-
Gfs Gaziantep'e kar vermiş bende dedim hatay'da durum ne ama pek değişim yokmuş
Gaziantep merkezin rakımı zaten 800 metreye yakın bir değer. ?
-
Son durum ne Hatay için rakım olarak kaç rakıma kadar inecek kar sınırı
800 metreye kadar örtülü kar olur. 500 metrede kar ve karla karışık yağmur görülebilir.
-
Toca_Tr23 hocam bu gece ECMWF karla karışık yağmur vermiş. Ecmwf nin verdiği gibi olursa yaklaşık 8 10 cmlik bir örtüye kavuşursunuz bu sistemde. GFS nin dediği gibi olursa Cuma günü ile birlikte eğer sıcaklık sorun teşkil etmezse yaklaşık 25 cm, daha yüksek kesimler 50 cm ye oynar. Ancak bu geceki yağış ECMWF nin dediği gibi olacağını düşünmüyorum. Gece 00 dan itibaren kar başlar. Sabaha 4 5 cm olur.
-
Izlanda hangi saatler için hocam?
-
Eline sağlık Izlanda