Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Maraş an itibariyle kar yağışlı olması lazım. Veya birazdan başlar. Yoğun kar koymuş MGM ama sıcaklık 6 derece ?
-
yasarbahadirr her an ?. Hatta sürpriz olmuş olması lazım
-
Öğlen güncellemesi başladı insallah iyi çıkar haberlerinizi bekliyoruz.
Ben size iyi haberlerimi vermiştim zaten. Yarın akşamdan itibaren uyumak yok. Takipteyiz. ??
-
Bu iyi mi? Ben farketmedim kari ya uyuyordum kaçırdım ?
Zaten çok ahım şahım bir şey olmadı. Birkaç dakikalık görsel bir şölen diyelim. Rüzgarın yönü elbette önemlidir. ??
-
Bence yagacaksa ilk etapta gece yagar bugun ruzgar da hava yi dahada sogutacak.
Ama en önemlisi yarin ona odaklandim
???❄️❄️❄️❄️
Yarın rüzgar kuzeydoğu yönlü ??
-
Sahutt yok valla yatiyordum saat kacta?
Dun gece modeller derken uyaya kalmisim,
Asil kar yagisi yarin gece allahin izniyle..
Sabah 7 30 8 gibi hafif bir geçiş oldu. Sıcaklık bir anda 2.4 derece düştü ?. Ona bağlı olarak bir geçiş oldu. Çok sürmedi zaten. Bakalım devamı gelecek mi
-
-
jubayl kesinlikle katılıyorum. Hatay olarak çok değişik bir iklimimiz var. Tahöincilerimizin de tahmin yaparken zorlandığı yerlerden bir tanesi Hatay. Ancak dün de söyledim. GFS kötü çıkmış, diğeri efsane vermiş. Bunlar artık muhatabımız değil. Sadece yarın akşam itibariyle sıcaklık takibi yapıyoruz. İnşallah her şey beklediğimiz gibi olur.
-
SnowyKerem tamam abi. Daha fazla gerginliğe gerek yok
-
Eyvallah abi çıkıyorum merak etme siteden. Zaten istenmediğim yerde niye duruyum hayırlı geceler hepinize.
Olayı böyle bir yere çekmeniz mantık çerçevesi dışında bir tavır olmuş. Biz burada sadece kar kovalamıyoruz. Biz burada bir aileyiz. Burada herkes eşit haklara sahiptir. Ancak Saygı ve sevgi çerçevesi içerisinin dışına çıktınız mı. O zaman siteden de çıkış yapabilirsiniz.
-
CAN bak arabanın üstü falan tutarsa ?
-
Ben gece güncellemesine de bakarım. Yine bilgilendirme yaparım.
-
Nasıl çıktı?
Ecmwf çok iyi değil.
-
Teşekkür ederiz yine de bilgilendirme yaparsaniz daha iyi olur.
Elbette. Her güncelleme sonrası yapacağım. Şimdi Avrupa modelini izleyelim. O verirse iş biter.