Ben her güncellemeden sonra bilgilendirme yaparım. Ancak bu çok yararlı olur mu emin değilim. Çünkü artık radar ve sıcaklık takibinden başka yapabileceğimiz çok bir şey yok. Şimdi güncelleme efsane verse, biz efsane beklemeyeceğiz. Veya kötü verirse. Bizim beklentimiz aynı. Önce kar başlasın. Sonra radar ve sıcaklık takibinde her türlü sürprizi kovalarız allahın izniyle
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ne kadar kar verdi Hatay'a?
Şu an verdiği kar çok önemli değil. Ancak çok yoğun yağış olan saatler var. Gem ve kontrolü o saatler için hem 850 hPa uygun hem de rüzgarın yönü kuzeydoğu. Ancak cm hesaplarını kar bir başlasın öyle yaparız anca
-
Geme ne kadar güvenebiliriz sizce?
Gem bölgemiz açısından. Doğu Akdeniz olarak. En tutarlı modeldir bana göre. 4.siklonu da ilk gem görmüştü
-
Gece güncellemesini merakla bekliyoruz.
Gem de güzel kar verdi bu arada . Artık işimiz radar ve sıcaklıkta. Modellere pek bakmaya lüzum yok. Süreç 60 saatin altına indi çünkü
-
Endeksler şaşırtmaya devam ediyor beni
Nasıl yani? Ay sonu için mi?
-
Hatay adina aksam güncellemesi daha iyi diyorlar siz ne diyorsunuz?
Doğru diyorlar. Akşam güncellemesi Hataya kar verdi. Örtülü bir kar değil. Böyle iyileşmeler devam ederse çok daha güzel görüntüler ortaya çıkabilir. Mesela o alçak basınç biraz daha yavaş hareket etse güzel bir örtü bile yakalarız. Her şey o kadar değişken ki. Yaşa gör sistemi oldu bir bakıma
-
CAN hocam GEFS kar haritası bitince mi çıkıyor?
-
yasarbahadirr sen sadece radarda olsun gözün pazar gecesinden itibaren....
-
mgm kahramanmaraşa pazartesi ve salı kar vermiş Sahutt kardeşim ne düşünüyorsun
Kahramanmaraş pazar gecesi seyirlik kar atıştırabilir. Pazartesi de çok yağış olmayacaktır. Ancak Pazartesi gecesi en geç şov başlar. ?
-
Mgm hatay’a hiç kar vermemiş ama gfs 40 cm kar vermiş
Yok. Artık GFS o kadar vermiyor. Ancak şöyle bir durum. Gem ve Gem kontrol 4.siklon için hala bize veriyor rotayı. Bu güneydoğu bölgemizde de güzel kar yapar. Bizde de. Bu siklonu ilk gören model de GEM di. Bunu da belirtmekte fayda var ?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Afyonun anlık hava durumu. Tahminine sağlık Muhammed Ali .
-
Dostum. Afyonun köyü afyonda değil mi? Asıl sen şaka mısın? Nedir derdin?
-
GFS Hatay'ı coşturdu. Tam istediğimiz şekli aldı siklon. Mükemmel kar verdi. Vade uzun değil. Fakat değişme ihtimali hala var. ?️?️☃️
-
GFS sabaha göre %170 daha iyi. Akşama biraz daha iyileşebilir.
Böyle kalsın ?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. GEM kontrol. Sana bir tık düşmüş olabilirim