Paylaşacak olan yoksa paylaşabilirim
Buyurun. ??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPaylaşacak olan yoksa paylaşabilirim
Buyurun. ??
Arkadaşlar son veriler ışığında bölgemizdeki düşük rakımlı yerler ve şehrim olan Hatay için kar sezonunu bitiriyorum. Bu saatten sonra gelecek sistemlerin çok ekstrem olmadığı takdirde bölgemize kar bırakacak seviyede olması pek mümkün görünmüyor. Maalesef verimli bir sezon olmadı. En azından kar yağışlı 1 sistem şu anda bölgemizdeki yağışsızlığa çare olabilirdi. Olmadı. Akdeniz çok suskun kaldı bu sezon. İnşallah Mayıs ayına kadar bol bol yağmur bırakan sistemler alabiliriz. Yoksa bölgemizin durumu çook kötü.
Zahmet olmasın yav.
Daha nere gidecek bu boy
Tek rakibim Türk Hava Yolları
Yeşil rutbe verelim buna ?
Olur olur ??
Hulk musun la sen?
???
Durdu artık. Büyümüyorum ?
Boyum 205 e kadar gider en çok. Kilom da yavaştan 120 ye yaklaşsın. Yeterli. Ayak numaram bir ara sene içerisinde 2.5 numara büyüdü. 46.5 giyiyorum
Senin yaş kaçtı abi
Senden küçüğüm. ??
Ben 97 kilo 2.03 boy?
Gfs diyagramları bir ara orta ve doğu karadenize veriyordu ondan dedim
Yaylalarına yarayan bir sistem olur max
Selamlar arkadaşlar. Önümüzdeki süreçte bizi nasıl bir hava bekliyor özet geçelim. İstesek de uzatmayız zaten.
Bakın bu önümüzdeki 10 günlük toplam yağış haritası
İyi şeyler söylemek istiyorum. Ama mümkün görünmüyor. Akdeniz bölgesi 10 gün içinde hiç yağış almıyor. Bir ara iç kesimlere hafif kar geliyor. Birkaç saat sürüp gidiyor. O bile kesin değil. Maalesef durum böyle.
Mart ayı için kimseye umut tacirliği yapmak istemiyorum. Sonra sonuçları beklediğimiz gibi çıkamayabiliyor. Şimdilik görünen görüntü Mart ayına soğuk bir giriş yapacağız. Sistem ihtimali mevcut. Elbette daha 10 12 günlük bir süreç var. Şimdiden konuşmak için çok erken. Ama merak eden olabilir aranızda. Artık kar değil, bölgemizin yağışa ihtiyacı var. Elbette sistem gelirse kar ihtimalini vs konuşuruz allahın izniyle.
Muhammed Ali doğum günün kutlu olsun aslan parçası ?
Pazar günü fırsat bulursam önümüzdeki süreçle ilgili bir değerlendirme hazırlamaya çalışacağım
Zonguldakli67 eline sağlık abi