Sırasıyla kar ihtimali bulunan şehirlerimizin diyagramları.
Anltalya
Hatay
Isparta
Kahramanmaraş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSırasıyla kar ihtimali bulunan şehirlerimizin diyagramları.
Anltalya
Hatay
Isparta
Kahramanmaraş
An itibariyle Batı Akdeniz'de yağışlar şimşek aktivitesi eşliğinde sürüyor. Bugün devam edecek yağışlar Batı şehirlerimizde. Gece yarısına doğru bölgemizi tamamen terk edecek. Doğu Akdeniz maalesef hiç etkilenmedi bu yağışlı havadan. Bir süre daha da yağış almayacak maalesef. Batı Akdeniz'e hafta sonu tekrar yağış gelebilir.
Peki soğuklar ne zaman?
Bir süre daha ılık süreç devam edecek. Ayın 12 si ve sonrası soğuk ve yağışlı sürece girme ihtimalimiz yüksek ihtimal. Ancak bölgemiz için kar şartları oluşacak mı? Nerelere kar yağacak? Henüz bu detayları tam bilemiyoruz. Bölgemizde 700+ rakıma sahip her yer 12 13 14 ünde ilk kar yağışını alacaktır. Bölgemizin doğusu için kar ihtimali bulunuyor. Ancak ayın 17 18 i için şartlar şu an için daha uygun bulunuyor. Ama ama ama. ?. Şu an modellere yansıyan görüntülere göre bölgemize soğuk girişi olduğu an yağış çekiliyor. Yağışın son demleri birçok şehir merkezinde kara dönebilecek. Vade çok uzun olduğu için detaylara girmedik. Ancak ayın 12 13 14 ü için Doğu Akdeniz in bir ihtimal yağışın sonlarına doğru kara çevirme ihtimali bulunuyor. Bu az da olsa ihtimal dahilindedir. Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Ben bölgemde değerlendirme yapayım. Kar yok bize. Yatın uyuyun:-D
Sen varken benim yorumum hoş olur mu sadece ufaktan yazarım
Estağfurullah hocam. Siz de arada yorumlarınızı katın yani.
Sinan bölgemiz için de değerlendirmeleriniz bizim için çok önemli hocam. Burayı da unutmayın. Kendi değerlendirmem gece yarısına doğru gelir büyük ihtimalle
Son görüntülerde ayın 17 18i bölgemizde sürpriz şeyler olabilir. Takibe devam ediyoruz. Hatay ve Kahramanmaraş adına olumlu konuşabilirim. Ancak yine de sınırda kalıp tüm yağışı yağmur olarak alma ihtimalimiz de söz konusu.
İlk etapta İzlanda kökenli soğuk hava atakları,ikinci etapta ise Sibirya Termiği devreye girebilir.
Bu bizim Hatay olarak işimizi görür sanırım
Hatay için net bir tarih veremem fakat Sibirya yükseğinde Hatay ilimizin şansı kutup kökenli soğuk hava ataklarına göre daha fazladır.
Teşekkür ediyorum cevabınız için hocam. İnşallah hepimizin yüzünün güleceği günler yakındır.
Hatay'ı da sorabilir miyim acaba?
Sayın hocam @EmreTEMUR
Hatay'ı da sorabilir miyim acaba?
Attım önceki sayfada. Yani Kadir Emre kendisi sanırım =D=D
Bir herkes üye olsun da 2000 abone yapalım @EmreTEMUR hocamızı
Linkini bı atarmisin bizde üye olalım
Elbette atarım. Bir sakıncası olmaz değil mi?
Abi YouTubedan da bildirim geldiği an videonu izledim. Eline,emeğine sağlık
An itibariyle radar görüntüsü. Beklediğimiz gibi Antalya'da güzel yağış var. Üstelik iç kesimleri sıcaklığın yeterli olduğu bölgelerde yağış karla karışık yağmur ve kar şeklinde. Isparta Davraz da bu sistemde çok güzel kar yağışı aldı.