En az 4.9 derece daha azalması gerekiyor. Ki kütle yok zaten
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Evet eminim uçuşan taneleri gördüm ama çok kısa sürdü hemen durdu. Bulutlar üstümüze gelirse eğer bir şeyler olabilir birkaç dakika da olsa.
Mümkün değil. Sıcaklık 4.9 derece. Nem %100. Yağış bulutu bile yok
-
Bana sorunuz vs olursa etiketleyin. Her uygun zamanımda uğrarım
-
Bahsettiğiniz 24 subat civari kirim sistemi yalan mı oldu?
O sistem olursa Avrupa'ya gider. Tahminciler bahseder olursa öyle bir şey. Ama ben ihtimal vermiyorum
-
şu an maraşa yagiyor daha kaç saat yağar
Gece ufak ufak devam eder. Sabaha karşı ömürünü tüketmiş olur
-
Vay be herkes veda ediyor kışı kapattık buralar sessizleşir bir süre.
Veda değil be. Sadece yoğun bir sürece giriyorum. Ki artık kışı yavaş yavaş kapatacağız. Ekstrem bir sistem gelmezse kar sezonumuz sona erdi.
-
Şu geceyi çıkarsaydik beraber
Bu geceden bir şey çıkacağı yok ki artık
-
Arkadaşlarım, dostlarım.... Bir süreliğine hava takibini bırakma kararı aldım. Bu artık bende bir bağımlılık gibi bir şey oldu. Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Allahın izniyle istediğim bölüm ve fakülteyi kazanırsam daha rahat bir şekilde takibe devam ederim . Hem daha rahat bir şehre yerleşmiş olurum. Bölge sorumluluğunu bırakmıyorum. Yanlış anlaşılmasın. Yine arada sırada girip uyarılar varsa yapacağım. Aranıza geleceğim molalarda vs.
Güzel, heyecan dolu bir sezonu bıraktık geride. Güzel yağışlı sistemlerimiz oldu. Kar beklediğimiz sistemler oldu. Her şey oldu. Kar olmadı. Başka sezona kaldı.
Yaklaşık 1 sezondur bu forumdayım. Başladığımda bölgede 1 kişi vardı. Şimdi 15 kişiyi aştık. Hepinizi çok seviyorum. Sağlıkla kalın, mutlulukla kalın....
-
sahut hocam instegramınız varmı
Var evet .
-
Radar türlerindeki maks will ppi ne demek ?
Maksimum görüntü hassasiyeti anlamına geliyor doğru hatırlıyorsam
-
Sahut hocam bı konu hakkında danışabilir miyim
Elbette hocam buyurun. İsterseniz özelden yazabilirsiniz
-
Hava açıldı da bı yandan söyle bakın sıcaklık daha seri düşucek gelen kütleye kadar sıcaklığı yakalarsak bı ihtimalimiz var hala
İşte kütle gelecek mi? Sorun o
-
-
sahut hocam son bi sorum var kahramanmaraşta kar ihtimali varmı
Her dakika aynı soruyu cevaplamama kararı aldım. Anlayışınız için teşekkür ederim
-
sahut hocam nerdesin Sahutt
Buradayım. Kar yağmıyorsa elimden bir şey gelmez üzgünüm