Kar soğuğu gelecek mi
Evet gelecek. Saat 4 5 gibi gelir. Kar ne zaman başlar veya başlar mı bilemiyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar soğuğu gelecek mi
Evet gelecek. Saat 4 5 gibi gelir. Kar ne zaman başlar veya başlar mı bilemiyorum
Yağmurdu.
Yok be. Karla karışık yağmur attı bildiğin. Bir dakika sürdü. Dışarıdayım şu an. Keskin bir soğuk var. Kar soğuğu değil ama
Demin dışarıda yağan neydi??
Mart Ayında Akdeniz Sahilleri Kar Gelir mi
Güçlü bir sistemde her şey olabilir. Ama zor gelir yani. Nadir olur o olay. Ama imkansız değil
Yagacak diyorduk ya
simdi her seye hazirlikli mi olalim?
Ne yapabiliriz okan? Elimizden ne gelir ki?
İnşallah ta burası Hatay her türlü ters köşeye hazır olun genede
Aynen katılıyorum. Her şeye hazırlıklı olalım. Hayal kırıklığı yaşamayalım. Ama her türlü sürprize açık bir akşam
Sistem günü yapmaktan nefret ettiğim tek şey sıcaklıkla kütle kovalamak valla
O zevkli kısmı da. Akşam güzel yağış var Hatay için. Sıcaklık inş sorun yaratmaz
Ama mgm de daha rüzgar 0 km
Ama şu an daha erken. Erken. Soğuk girişi bile olmadı henüz. Biraz sabredelim ve bakalım
o kütle maraşa da gelir değil mi hocam
Bilemedim hocam
Sakin olun. Nem kötü değil. Sıcaklık daha soğuk girmeden beklenenden düşük gidiyor. Rüzgar da çok iyi. Yağışlı kütle birkaç saate yetişir. O saate kadar düşüş yaşarsak iyi. Üstüne soğuk girişi....
Kötü durumda miyiz dışarıda yagis yok ve diyagramda kar yuzdesi 30 seviyelerine kadar düşmüş
Niye kötü durumda olalım. Soğuk girişi okacak birkaç saate. Yağış da gelir
Ben takipteyim. Rüzgarın kuzeyli olması beni mutlu ediyor şu an. Bakalım soğuk girişi olduğunda neler olacak
hatay ve kahramanmaraş için kar olasılığı ne kadar kaldı hocam Sahutt
Var hala canım. Daha soğuk girişi olmadı. Sabah maraşta olmaması üzdü ama.
sahut hocam nerdesin sabah analizi nasıl Sahutt
Uyuyorum ?
Kuzeyden rüzgar başladı sıcaklık yükseldi
Henüz soğuk giriş yapmadı çünkü