Neden?
Nasıl neden? Sistem artık giriş yaptı. Bu dakikadan sonra öyle bir şey mümkün değil. - 8 veren senaryo vs de yok. - 4 bile yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNeden?
Nasıl neden? Sistem artık giriş yaptı. Bu dakikadan sonra öyle bir şey mümkün değil. - 8 veren senaryo vs de yok. - 4 bile yok
GÜNCEL TAHMİNİM
Hatay, Osmaniye, Adana ve Mersin için kar ihtimali neredeyse kalmadı. Hatayın kuzey ilçeleri kar alacaktır yine. Adana merkezde kar ihtimali yok. Hatay merkezde yağış sonuna doğru karla karışık yağmura çevirebilir. Onun dışında kar sınırı yaklaşık 500 metreye kadar düşer. Harbiye ve Yayladağında bir görsel şov olabilir yine. Merkez için bu ihtimali bile çok azaldı artık.
Kahramanmaraş için beklentim devam ediyor. Çarşamba sabah saatlerine doğru yağış sulu kar ve hafif kara çevirecek. Gün içinde lokal olarak devam edecek. Yer yer birkaç cm örtü oluşumu gözlenebilir.
Antalya merkez birkaç saat daha yağmur alıp sistemi kapatacak. 850+ rakımda yoğun kar yağışı gözlenebilir.
Isparta - Burdur ve Beyşehirde kar yağışı yarın öğleden sonraya kadar yer yer devam edecek. Akşama sistem ömrünü tamamlamış olacak.
Yağış Durumu
Haritadan da görüldüğü üzere bölgemizin doğusunda (Hatay-Osmaniye-Adana ve Kahramanmaraşta) yağış devam edecek. Akşam bu şehirlerde su baskını riski söz konusu
Sefa kazancc sizin ne demek istediğinizi anlıyorum. Ancak 24 saatten bile az bir süre varken öyle bir şey söz konusu değil.
Şimdi size şöyle cevap vereyim. Hataylılar Hatay'ı konuşur, Maraşlılar Maraşı, Mersinliler Mersini. Bu gayet doğal bir durum. Herkesin kendi şehrini merak edip sorması da öyle. Elimden geldiğince herkesin sorusuna cevap vermeye çalışıyorum. Kahramanmaraş için de dün öğleden sonra sanırım. Ekstrem bir durum olmazsa Kahramanmaraşta Çarşamba sabahı kar başlar dedim. Şu an saatte bile değişiklik yok. Aynı şekilde Çarşamba sabahı kar başlar diye cevap veriyorum. 3 gün içerisinde yaklaşık 6 7 kere bu cevabı verdim. Ve gelmiş bana burada boşuna sorumlu değilsiniz diye laf söylüyorsunuz. Üzüldüm gerçekten.
Nimetlerin şükrü, nimetlerin çoğalmasının sebebidir. Yüce Allah şöyle buyurdu: “Hatırlayın ki Rabbiniz size: Eğer şükrederseniz, elbette size (nimetimi) artıracağım ve eğer nankörlük ederseniz hiç şüphesiz azabım çok şiddetlidir! diye bildirmişti. (İbrahim/7)
Hataylı hemşehrilerim. Gerçekten çok çok üzüldüm bu duruma. Tam bir hayal kırıklığı oldu. Gece öğlen sabah gündüz demeden takip ettik. Ve sonucumuz bu oldu. Nasip değilmiş.
kahramanmaraş ?
Bu cevabu kaç kere verdiğimi bilemiyorum artık. Çarşamba sabahı başlar kar
Daha mı kötü geldi?
Sadece yağmur alıyoruz
Öğle güncellemesi daha mı değişik yoksa bana mı öyle geldi bakan var mı
Hevesinizi kırmak istemem ama. Değişik falan değil. Yağmur...
Hocam sabah güncellemesi değerlendirilmeniz nasıl
Hocam sistem yarın sabah geliyor. Artık modellere bakmanın pek bir anlamı yok. Radar ve sıcaklık takibine kaldı iş. Buradan anbean hem radar hem sıcaklığı sizinle paylaşacağım yarın. Hiçbir şey olmasa bile güzel bir heyecan oldu. Yarın da inşallah yüzümüzün güleceğini düşünüyorum
Sahut hocam tecrübelerinize dayanarak soruyorum yarın kar görecek miyiz görmeyecek miyiz
Elde ettiğim sonuçlarda en kötü birkaç saat bir şeyler göreceğiz
Hatay'da mis gibi yağmur başladı.... ?️?️
ama gece yağış vermedi ://
Geceye zaten yağış ihtimali yok artık. Bu güncelleme daha da güzel bir hal alabilir. Bunun sinyalini gördük. Herkese hayırlı geceler diliyorum
Bakalım görelim. Bismillahirrahmanirrahim
Verse sürpriz olur yani